Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület, Óhegy 47 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8090364
Referenciaszám: H473594-4631861
Frissítve: 2 napja

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
1 019 149 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó tégla lakás Budapest X-kerületben a Cserkesz utcában! Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a különleges lehetőséget, egy gyönyörű otthont a Budapest X-kerületében található Óhegyen. Egy masszív, három emeletes téglaépületről van szó, melynek a második emeletén található a felújított lakás. A lakás kiválóan kihasznált 47m2-es alapterülete egyedülálló kényelmet és funkcionalitást nyújt. Az ingatlant frissen felújították, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a költözési folyamatban. A lakás műanyag nyílászárókkal van ellátva. Az ár részét képezi egy garázs és egy tároló, melyeket nem kötelező megvásárolni. Az ingatlan lifttel nincsen felszerelve. Az épületben körfolyosóról léphetünk be a lakásba. A lakás fűtését modern cirkó rendszer biztosítja, és az összes közmű saját mérőórával van felszerelve, így csak azt fizeti, amennyit ténylegesen használ. Az ingatlan első tulajdonostól eladó, ami további biztosítékot nyújt a jó állapotra és a gondos karbantartásra. Az ingatlan kiváló elrendezésű, és a következő helyiségekből áll: 2 szoba; konyha; előtér-közlekedő; kamra és egy fürdőszoba-wc. A lakásban a belmagasság is figyelemre méltó, hiszen 3-méteres ezáltal tágas, légies atmoszférát teremtve. Az ingatlantól könnyen és gyorsan elérheti a belvárost villamossal vagy busszal. Déli tájolású. Ez az otthon valóban egy különleges lehetőség fiatal házaspárok, egyetemistáknak, vagy akár befektetők számára. Ha további információkat szeretne kapni, vagy megtekintené az ingatlant személyesen, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Váradi Márton Otthon Centrum - XX. kerület - Török Flóris utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Váradi Márton Otthon Centrum - XX. kerület - Török Flóris utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY