Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület, Laposdűlő 59 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8249251
Referenciaszám: 19789
Frissítve: ma

Budapest X. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
676 271 Ft/m²
59 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest és Kőbánya központjához is közel kínálunk eladásra egy 2 szobás, 49 m2-es, jó állapotú, kertkapcsolatos lakást rendezett, tégla társasházban. Az ingatlan 2020-tól folyamatos felújításokon esett át: A fűtést korszerűsítették, lapradiátorokon keresztül Mika kazánnal alakították ki. A nyílászárók műanyagok. A meleg vizet új elektromos bojler biztosítja. A konyhabútor jó állapotú, az előszoba szintén jó állapotú szekrényekkel van felszerelve. A konnektorok és a villanykapcsolók egy éve lettek cserélve. A lakás elosztása kedvező, két külön- és egybe is nyíló szobával rendelkezik, a fürdőszoba és a wc külön helyezkedik el. A konyhán keresztül elérhető egy saját tulajdonú, elkerített kis kert, amelynek területe nem számít bele a 49 m2-es alapterületbe, hanem ezen felül, plusz területként tartozik még a lakáshoz. Tárolásra a lakáson belül egy kamra, a lakáson kívül egy, a szomszéddal közös pincehelyiség, valamint a lépcsőház minden lakójával közös padlástér áll rendelkezésre. A ház körül az összes utcában, mindenhol díjmentes a parkolás. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: - posta - bevásárlási lehetőség: a társasház udvarában egy kisbolt található, valamint a közelben: Penny, Spar, Lidl, több pékség; kicsit messzebb: Tesco, Auchan - óvoda, iskola, bölcsőde - több játszótér - Zöldterület: Csajkovszkij park, Rottenbiller park, Óhegy park – sportolási, piknikezési, kutyasétáltatási és –futtatási, télen szánkózási lehetőségekkel - több étterem és kifőzde (magyaros, török, kínai, vietnámi, McDonald’s, Burger King, Pesti Pipi + több pizzázó) - edzőterem - orvosi rendelő, gyógyszertár - Polgármesteri hivatal - Kormányablak - Katolikus és református templom Az ingatlan közlekedés szempontjából kiváló helyen található: - Közeli villamosmegállók: 3, 62, 28, 37 - Közeli buszmegállók: 95, 195, 75-ös troli, 9, 162, 185, 217 - Villamossal a főváros mind a négy metróvonalát (M1, M2, M3, M4) könnyen és gyorsan útba lehet ejteni. - Kőbánya alsó vasútállomás gyalogosan néhány perc alatt elérhető, ahonnan a Nyugati pályaudvarra és Kőbánya-Kispest vasútállomásra is rendszeresen és sűrűn járnak vonatok. AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Vevőink számára a közvetítés díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY