Eladó lakás Budapest VIII. kerület 15 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 15 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8274368
Referenciaszám: 303608
Feltöltve: 1 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 25,8 millió Ft

25,8 millió Ft
1 720 000 Ft/m²
15 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 636 Ft
Második évtől
107 039 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CORVIN negyednél, az Üllői úton eladó MAGÁNSZEMÉLYTŐL egy földszinti, alacsony rezsijű minigarzonnak kialakított ingatlan! Központi helyen, a Körúttól 2 percre, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, jó lakóközösségű, rendezett, műemlékvédelmi társasház földszintjén található. Minőségi alapanyagok felhasználásával FELÚJÍTOTT, cserélve lettek a villanyvezetékek (2,5mm-es rézvezeték), vízvezetékek, lefolyócső, mosógép-, mosogatógép kiállás, mosdó, mosogató, WC, zuhanyzó, és akár a telefonról is irányítható padlófűtés került kialakításra. Minden részletre kiterjedő, átlagon felüli felújítás történt, egyéb extrákkal, mint például: többfunkciós távirányítóval vezérelhető az összes rejtettvilágítás, mint színben és fényerőben, elektromos redőny és roló, stb. A helyiség közvetlen a lépcsőházból nyílik, ami tükröződő fóliával ellátott, törésbiztos, 5 rétegű üveggel, felújított, hangszigetelt bejárati ajtó biztosítja. A tágas szép udvarra néző ablakkal a fény, és a szellőztetés új bukó-nyíló ablakkal, vagy motoros rolóval és elszívóval is szabályozható. REZSI: nagyon alacsony, közös költség mindösszesen 2500 forint/hó, ami a korlátlan vízfogyasztást is tartalmazza! A zuhanyzót és mosogatót a gyorsan melegítő villanybojler látja el. A vastag téglafalaknak köszönhetően, télen meleg és nyáron pedig kellemes, hűvös közérzetet biztosít. A KÖZLEKEDÉS KIVÁLÓ: 3-as metro, 4-6-os villamosok stb. megállói pár percnyire találhatóak. A CORVIN negyedben van, EGYETEMEK közelében, így az infrastruktúra a lehető legjobb! A nagyon alacsony fenntartási költségek miatt, diáknak vagy egyedülálló személynek, vagy akár IRODÁNAK is ajánlom. PER- és TEHERMENTES, rendkívül jó befektetési lehetőség, könnyen bérbe adható! Az ingatlanhoz zárható, tárolásra alkalmas pince is tartozik. A képek a felújítás során készültek, azóta már több dolog elkészült, például: konnektorok, kapcsolók és egyéb eszközök a helyükre kerültek. --- KERESŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE KÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJTALAN, hétvégén is hívható vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mandics Tímea eladberbead.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 938 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mandics Tímea eladberbead.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 938 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY