Eladó lakás Budapest VIII. kerület 40 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 40 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8260692
Referenciaszám: M287581
Feltöltve: ma

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
997 728 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***ELADÓ JÓZSEFVÁROS KÖZKEDVELT RÉSZÉN, A BAROSS UTCÁBAN EGY MÁSFÉLSZOBÁS, AIRBNB-RE ALKALMAS LAKÁS!*** Eladásra kínálok a VIII. kerületben, a Corvin sétány közelében egy 3. emeleti, 44 nm-es lakást, külön nyíló szobákkal. A tágas nappali nagy, déli fekvésű ablakai az utcára néznek, tájolásuknak köszönhetően a természetes napfénytől rendkívül világos a szoba. A külön nyíló kisebbik szoba csendes belső udvarra néz, ahol egy fekvő galéria is kialakításra került. 2022-ben gázkazán csere történt, ez szolgáltatja a melegvizet, és a kéményt is kibélelték. Minden egyedi mérős, a közös költség mindössze 12.000 Ft. A lakás 1/1 tulajdoni hányadú, tehermentes. A vételár tartalmazza a beépített gardróbszekrényt és konyhaszekrényt mosogatógéppel, hűtővel. A társasházban nagyon jó lakóközösség él, AIRBNB engedélyezett, így rövid távú befektetésre is alkalmas! Az egyetemek közelségének köszönhetően könnyen kiadható hosszútávra akár 2 diáknak is a jó elosztású ingatlan. Pár perc sétára iskolák, óvodák, bölcsödék, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerboltok. A Corvin sétányon számos étterem, bár, kávézó található ha kikapcsolódni vágyunk, sportolásra pedig kiváló lehetőség a Life 1 Fitness Corvin. Közvetlen közelben a 9-es busz, 72, 83-es trolibuszok megállója, és az M3-as metró is mindössze 5 perc gyalogosan. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes kamatozású hitelt kínálunk, ügyintézésben pénzügyi kollégáink szívesen segítenek! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Hívjon a hét bármely napján, és tekintsük meg együtt új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nándori Ágnes Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 222 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nándori Ágnes Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 222 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY