Eladó lakás Budapest VIII. kerület 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252184
Referenciaszám: 360501029-808
Frissítve: 2 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
1 044 615 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIFEJEZETTEN KEDVEZŐ FENNTARTÁSÚ, FELÚJÍTOTT, REZSIBAJNOK LAKÁS, VÁRJA SZERENCSÉS ÚJ TULAJDONOSÁT!   *  AMENNYIBEN KÉNYELMES NAGYVÁROSI ÉLETRE VÁGYIK, MEGTALÁLTA LEENDŐ OTTHONÁT!  * A Harminckettesek terén - a nagykörúttól csupán néhány méterre - található, OÁZIS TÍPUSÚ, SAJÁT TÁGAS BELSŐ PARKKAL RENDELKEZŐ, referencia lakóközösségű és jó anyagi háttérrel rendelkező Társasházban kínáljuk megvételre, ezt a pár éve felújított kényelmes otthont. Déli fekvésének köszönhetően, kellemesen benapozott és világos. A  TÁRSASHÁZ HATALMAS BELSŐ PARKJÁBAN, PADOK, MINI JÁTSZÓTÉR, ÉS TÖBB SZABADIDŐS ESZKÖZ IS MEGTALÁLHATÓ, AHOL NYUGODTAN LEHET PIHENNI, OLVASGATNI, BESZÉLGETNI, AMI NAGYBAN MEGKÖNNYÍTI AZ OTTHON TÖLTÖTT IDŐ, KELLEMES ÉS BIZTONSÁGOS ELTÖLTÉSÉT! Az amerikai konyhás nappali mellett, két külön megközelíthető hálószoba, egy fürdő-WC egyben, egy külön WC, valamint egy nagyméretű kamra is található a lakásban. A nappaliból közelíthető meg a 4 m2-s beépített erkély, ami akár egy plusz szabadidős helyiségként is használható. A lakás felújítása során, az összes nyílászáró is új műanyagra lett cserélve, így garantálva az itt élők nyugalmát. A vizes strangok is nemrégiben lettek kicserélve. Az otthon melegét egyedileg mért házközponti fűtés szolgáltatja. A REZSI NAGYON KEDVEZŐ, mivel a közös költség FŰTÉSSEL és VÍZZEL EGYÜTT mindössze 26.000 Ft/hó!!! Ezen felül csak az elektromos áramért kell fizetni!!!!!! A konyhában található gépesített konyhabútor, valamint a fürdőszobaszekrény, a vételár részét képezik! A fürdőszobában egy multifunkcionális zuhanykabin található. A környék infrastruktúrája tökéletes. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy kényelmes belvárosi kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen. EXTRA: Az épülettömb udvarában lehetőség van kocsibeállásra is, ami 5.000 Ft/hó!!! Így minimális költségen, maximális biztonságban tudhatja autóját!!! A lakás per-, teher és igénymentes. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeállósaját parkolóvilágosamerikai konyhaerkélyliftkaputelefonbiztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY