Eladó lakás Budapest VIII. kerület 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 63 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244999
Referenciaszám: LK017266
Feltöltve: ma

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
792 063 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest VIII. kerületének nyugodt részén (Orczy negyed - Csobánc utca), 2. emeleti, belső udvarra néző, 63/66 m2-es, polgári lakást kínálok megvételre!Ha egy olyan társasházban szeretne ingatlant, ahol jó a lakóközösség és rendezett a ház, akkor ajánlom szíves figyelmébe! Az ingatlan kívül belül felújított társasházban helyezkedik el. A tetőszerkezet és a tető is új, az összes vezeték cseréje megtörtént (víz, villany, gáz), a strangok felújítottak, a lépcsőház is megújult, a folyosók is megszépültek a külső és a belső homlokzat teljes felújítása mellett.A lakás a ház napfényes belső udvarára néz, elosztása 2 szobás, a terek újragondolásával akár még egy plusz szoba is kialakítható, vagy tetszés szerint a kényelmes belmagasság miatt galériázható is. A belső válaszfalak (Ytong) is áttehetőek az épület szerkezete miatt ez megoldható, így tetszés szerint variálható az elosztás.Jelenlegi elosztása: nappali, hálószoba, tágas előszoba, fürdőszoba, külön Wc, kamra, konyha és gardrób.Fa nyílászárói vannak, az ablakokon redőnnyel, a bejárati ajtó biztonsági ráccsal felszerelt. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vizet átfolyós gázbojler szolgáltatja.Családosok, fiatalok és befektetők figyelmébe is ajánlom!A lakáshoz pince is tartozik, a ház földszintjén pedig babakocsi tárolót is kialakítottak.A parkolás az itt lakóknak ingyenes az utcában. Iskola óvoda is közvetlen közelben van, valamint a közlekedés is kiváló! (Troli járat, buszok, villamos)Közelben elhelyezkedő Orczy kert, a megújult Ludovika Campus csupán néhány perces távolságban helyezkedik el. A Corvin sétány is 15 perces sétatávolságban helyezkedik el. Igazán pompás egyetemi városrésze Budapestnek, számos további lehetőséggel (sportolás, színház, orvosi rendelő, könyvtár, egyetemek - SOTE, NKE, Corvinus, BME, bevásárlási lehetőségek...stb)Keressen bátran ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, vagy további kérdései vannak!Ha a vásárláshoz hitelre is szüksége van, abban is tudok segíteni díjmentesen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1913
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY