Eladó lakás Budapest VIII. kerület 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 100 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8232273
Referenciaszám: 360091006-126
Frissítve: 7 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 88,3 millió Ft

88,3 millió Ft
883 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 279 397 Ft
Második évtől
366 339 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VIII. kerületben, a TELEKI TÉR közelében eladó egy 100 nm-es, 3 szobás, JÓ ÁLLAPOTÚ NAGYPOLGÁRI DUPLEX LAKÁS !!!!! KÉT APARTMAN !!!!!!!! VIII. kerület, a NÉPSZÍNHÁZ-, és a MAGDOLNA NEGYED találkozási pontjánál, a II. JÁNOS PÁL PÁPA TÉR (M4 metró) szomszédságában eladó egy 100 nm alapterületű DUPLEX LAKÁS. Mindkét apartman KÜLÖN BEJÁRATTAL rendelkezik. Két teljesen elszeparált, KÜLÖNÁLLÓ egység, konyhával és fürdőszobával, így lehetőséget ad KÉT CSALÁD vagy TÖBB GENERÁCIÓ együttélésére. De rövidtávú lakáskiadásra, AIRBNB is IDEÁLIS választás. KÉT MEGÁLLÓRA A BLAHA LUJZA TÉRTŐL. A KÉT APARTMAN közös előtérből nyílik. Az egyik 70 nm, a másik ingatlan 30 nm alapterületű. Kitűnő BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! Az ingatlan irányára : 88,3 millió Ft. Közelben a II. János Pál pápa tér szépen megújult, PARKOSÍTOTTÁK, CSALÁDI SZABADIDŐPARKOT alakítottak ki. Sétányok, futókör, fitneszpálya jött létre, felújították a játszóteret is a modern kor elvárásainak megfelelően. Az ÖSSZKOMFORTOS, JÓ ELOSZTÁSÚ, É-K-i tájolású ingatlan ablakai az utcára néznek. A TÁGAS, VILÁGOS lakás a hatszintes lakóépület második emeletén helyezkedik el. A NAGY BELMAGASSÁG még inkább fokozza tágas érzetünket, a hatalmas ablakfelületeknek köszönhetően pedig télen-nyáron kellő fénnyel árasztják el a lakást. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. -KÉT APARTMAN -KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, AIRBNB -TÖBBGENERÁCIÓS ingatlan -JÓ ÁLLAPOTÚ, NAGYPOLGÁRI lakás -Második emelet. LIFTES társasház -Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés -ÖSSZKOMFORTOS lakás -Nagy, tágas világos terek -JÓ ELOSZTÁSÚ, É-K-i tájolású, az ingatlan ablakai az utcára néznek -NAGY BELMAGASSÁG, HATALMAS ABLAKFELÜLETEK -II. János Pál Pápa téren parkosított, CSALÁDI SZABADIDŐPARK Kiváló INFRASTRUKTÚRA, kitűnő TÖMEGKÖZLEKEDÉS, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a TELEKI TÉRI PIAC, ARÉNA Bevásárlóközpont – minden megtalálható. Az M2 és M4 metró, busz (5, 7, 99, 110, 112), villamosmegálló (28, 37, 62) valamint a 4-6-os villamos a felszíni tömegközlekedési hálózat legfontosabb vonala a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY