Eladó lakás Budapest VIII. kerület 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 56 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8086763
Feltöltve: 4 hónapja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
866 071 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 462 Ft
Második évtől
201 217 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretném bemutatni ezt a kivételes lehetőséget Budapest VIII. és VII. kerületeinek határán, amely tökéletes otthonként, vagy befektetési lehetőségként egyaránt! Csodás, hogy minden reggel a város pulzálását élvezheti a Keleti-pályaudvarral szemben- mégis mivel belső épület, ezért nyugodt, mint egy kertvárosi rész- ahol az élet minden fontos része mindössze pár perc sétára található. Itt a közlekedési hálózat szinte az Ön küszöbén van, könnyen elérheti a 4-es metrót, buszokat, villamosokat és az Egyetemi területeket is. Az Aréna Pláza bevásárlóközpont pedig a szórakozás és kikapcsolódás kiváló helyszíne. Emellett éttermek, kulturális látnivalók is karnyújtásnyira vannak. Ez a lakás nemcsak egy otthon, hanem befektetési lehetőség is. A portaszolgálat biztosítja a saját kényelmet és a biztonságot, az autója pedig a belső udvaron parkolhat. Az ingatlan rendelkezik egy hatalmas saját pincével. Amikor belép a lakásba, balról két - egymásból nyíló tágas szobába jut, mindkettőben split klíma biztosítja a tökéletes hőmérsékletet nyáron, de télen akár rá is tud segíteni a fűtésre. A fő fűtésrendszer gázcirkóval megoldott, radiátorokon keresztül. Az előtér és a konyha tágas és kényelmes, ahol a gasztronómiai élményeket élheti meg. A fürdőszoba kis ablakkal, tökéletesen kielégíti az Ön igényeit, és a toaletthez könnyű hozzáférést biztosít. A társasházban kedves és összetartó szomszédok élnek, és a napfényes udvar a város zaja elől menekülő oázissá válik. Az elektromos kapun át a Kerepesi útról könnyen hozzáférhet a parkolóhoz. Az ingatlan tele van lehetőségekkel. A nagyszoba különösen tágas, még egy kényelmes fekvőgalériát is kialakíthat, ami tovább növeli a lakás potenciálját. Legyen ez az otthona, ahol minden pillanatban megtalálja a kényelmet és az otthon melegségét. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Kérem, ne habozzon lépni és szívesen segítek minden további információval, vagy megtekintési időpont egyeztetésével. Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállójó közlekedésűkaputelefonklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY