Eladó lakás Budapest VIII. kerület 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 49 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8041782
Referenciaszám: 20_blh
Frissítve: 21 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
712 245 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ KÖZEPES ÁLLAPOTÚ OTTHON, 49 m2, 1 SZOBA + HALLOS! A fotók közt néhány látványterv is felkerült, segítségként az új tulajdonos számára. A napfényes, POLGÁRI LAKÁS, FELÚJÍTANDÓ HÁZBAN található. A lakás az épület második emeletén van, minden évszakban kellemes, világos. Tégla építésű HÁZBAN, utcára néző, második emeleti, két szobás, nagy ablakos konyhás 49 nm ingatlan Praktikus, élhető otthon, belmagasság: 345 cm, így akár galériával bővíthető. A LAKÁS RÉSZEI: egy nappali, egy hálószoba egyben, konyha, étkező, fürdőszoba- WC. Nyílászárók: fa ablakok, új műanyag bejárati ajtó. Fűtés: gáz konvektor, a meleg vizet villany bojler biztosítja. Közös költség: 20.000.-Ft, mely felújítási alapot is tartalmaz A fürdőszobában a víz, vezetékek cserélve lettek. A társasház rendezett, jó a lakóközösség. Ingatlan a VIII. kerület nyugalmasabb részén, az Orczy negyedben, a Kálvária utcában található. Befektetőknek, családosoknak és fiataloknak is ideális. A parkolás utcán, kerületi lakosoknak ingyenes. KÖZLEKEDÉS: Baross utca, több busz, és troli járat, a 23,-as, 24,-es, 28.-as villamos, melyekkel a Kálvin tér, Corvin negyed, Keleti pályaudvar, Belváros is könnyedén megközelíthető. KÖRNYEZET: Magyarország legmodernebb egyetemi városrésze, az újjáépült Ludovika Campus és a megújult Orczy-kert karnyújtásnyira van, mely számos sportolási és kulturális lehetőségét nyújt. Kiváló az infrastruktúra: éttermek, cukrászdák, Fővárosi Szabó Ervin könyvtár, Turay Ida színház, orvosi rendelő, bevásárló központ, egyetemek (NKE, SOTE, BME, Corvinus), kórházak, óvodák, iskolák, játszóterek, különféle szolgáltatások a közvetlen közelben elérhetők. Corvin sétány, NOKIA Székház, EPAM Systems 10-15 perces sétával elérhető. Az utcában óvoda, iskola található. A lakást rugalmasan meg tudom Önnek mutatni, hívjon bizalommal (hétvégén is)!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
F
komfortosjó közlekedésűvilágosétkezőlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Katalin BlondHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Katalin BlondHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 900 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY