Eladó lakás Budapest VIII. kerület 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7995052
Referenciaszám: 213306169
Frissítve: 16 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
794 318 Ft/m²
88 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritkaság! Különleges adottságú, belső 2 szintes lakás eladó! Eddig irodaként működött, de könnyen jól élhető lakássá alakítható. Természetesen irodaként is használható. Víz felvezetve az emeletre. Nettó 88 m2, bruttó 107 m2! Jelenlegi elrendezése: földszint: 1 nagy iroda, 1 kisebb iroda, tárgyaló, konyha, előszoba, fürdőszoba wc-vel emelet: 1 nagy helyiség Azonnal költözhető, magánszemély tulajdonos. A társasház rendezett, ápolt, karbantartott. A lakás az 1. emeleten található. Fűtése gáz cirkó, a helyiségek többségében légkondicionáló. Jól átszellőztethető, 2 égtáj felé néznek az ablakai. A konyhában beépített hűtő-, és mosogatógép. A lépcső alatt beépített tároló. Nem sok ilyen lakás van a piacon! Érdemes megnézni! Ajánlom nagycsaládosoknak, befektetőknek, olyanoknak, akik szeretnének jól élhető lakásban élni, jó közlekedés mellett. A lakás lokációja remek, közel a Blaha Lujza tér, a II. János Pál Pápa tér. Tömegközlekedés nem is lehetne jobb: erre jár az M2, M4, 4-6, 28, 62 villamos, sok busz, troli, és több éjszakai járattal is haza juthatunk. Az ingatlantól 3 percre található az Erkel színház, a Keleti pályaudvar, a Baleseti sebészet, a Fiumei úti sírkert. A közelben élelmiszerüzletek, gyógyszertár, posta, szolgáltatók, óvoda, iskola. Könnyen elérhető több felsőoktatási intézmény. A II. János Pál Pápa téren lehetőség van sportolásra, kutyasétáltatásra, kiépített futópálya, kosárlabda pálya, szabadtéri fitnesz eszközök találhatóak ott. A környéken a parkolás fizetős. Ám az ide bejelentett 8. kerületi lakcímmel rendelkezők számára minimális éves díj fejében használható. Kulcs nálam! Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Várom hívását, akár hétvégén is.  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
C
összkomfortosbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY