Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül) 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül) 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7527365
Referenciaszám: 360081033-911
Frissítve: 20 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
1 033 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 179 Ft
Második évtől
257 225 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CORVIN NEGYED SZÉLÉN A HORVÁTH MIHÁLY TÉR MELLETT, FREKVENTÁLT HELYEN ELHELYEZKEDŐ, 60 NM-ES, 2 SZOBÁS, IGAZI NAGYPOLGÁRI, FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ! Az ingatlan jogi helyzete rendezett, megvásárlásához CSOK PLUSZ kamattámogatott lakáscélú hitel is igényelhető! A Családi Ingatlan kínálatában lévő, 5 szintes LIFT-es, jó állapotú rendezett és karbantartott, jó közösséggel rendelkező társasházban eladó egy IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 1. emeleti, kitűnő elosztású, 60nm-es, 2 szobás, sarokkádas fürdőszobás, ÚJ ENERGIATAKARÉKOS KONDENZÁCIÓS KAZÁNOS fűtésű (így az új rezsi szabályok szerint is biztosított a rezsicsökkentett ár a fogyasztás alapján), REDŐNYÖZÖTT, udvarra tekintő, nagyon CSENDES, DNY-i tájolású, NAPFÉNYES, GALÉRIÁZHATÓ „nagypolgári” lakás. Minden helyisége ablakkal rendelkezik ezért VILÁGOS! A közös költség csak 16.600,-Ft így az egyedi közműórákkal rendelkező lakás REZSIJE nagyon ALACSONY. A pár éve gyönyörűen felújított lakásban ki lett cserélve a teljes villany és vízhálózat, új és stílusos minőségi burkolatokat kapott, valamint a hangulatos parketta is és a jól szigetelő ablakok is felújításra (csiszolás, lakkozás, festés stb..) kerültek. 2019-ben korszerű KONDENZÁCIÓS KAZÁN került beszerelésre, illetve a szomszéd lakásokkal kapcsolatos főfalak is külön szigetelést kaptak. A társasház részlegesen felújított, anyagilag rendezett! Az ingatlan vételárát képezi a gépesített konyhabútor. HA kiadásban gondolkozik akkor azonnal kiadható, így BEFEKTETÉSNEK is KITŰNŐ választás! • Kitűnő lokáció • Tökéletes befektetés bérbeadásra • Tágas szobák (18, 16 nm) • Csendes lakás • Galériázható • Redőnyözött • Fűtése energiatakarékos kondenzációs gázkazán, radiátorokkal • Biztosított a rezsicsökkentés a fogyasztás alapján • Alacsony rezsi • Felújított A lakás környezete: A társasház közvetlenül a Corvin negyed határában helyezkedik el a Baross utcában, kitűnő infrastruktúrával a Horváth Mihály tér mellett. • 3-as METRÓ kényelmes séta távolságra (Corvin-negyed) • 4-es,6-os, villamosok 5 percre • ház előtt a 83-as troli, valamint a 9-es, 909-es buszok megállói melyekkel kényelmesen elérheti a PIACOT • közvetlen közelében található óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, játszótér, éttermek, kávézók, különböző üzletek, vegytisztító, húsbolt, szolárium, kozmetika, edzőterem, pékség, különböző kisebb, illetve nagyobb bevásárlási lehetőségek Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen. Ha az ingatlan vásárlásához CSOK PLUSZ-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért, kérem, látogasson el honlapunkra. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Ottó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Ottó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY