Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Losoncinegyed 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Losoncinegyed 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8232071
Referenciaszám: 8064_leebesfia
Feltöltve: 12 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
778 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FIATAL PÁROK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK, EGYEDÜLÁLLÓK, IDŐSEK FIGYELEM! Budapest 8. kerületében, a Baross utcában eladóvá vált egy 50 m2-es, 2 külön nyíló szobás, I. emeleti lakás! Felosztása a következő: A lakásba lépve egy közlekedő fogad minket, melyből szemben a konyha nyílik. Tovább haladva az ingatlanban a közlekedőből nyílik 2 szoba, melyek egymással is össze vannak kötve egy ajtó révén. Így akár kialakulhat 2 hálószoba, vagy 1 nappali és 1 külön nyíló hálószoba is. Mindkét szoba ablaka a csendes udvarra néz. Ugyancsak a közlekedőből nyílik egy fürdőszoba (káddal), valamint külön WC helyiség. Több helyen beépített gardrób szekrényeket találunk. Fűtés: - az ingatlan melegéről távfűtés gondoskodik, melyről köztudott, hogy télen abszolút minimális fogyasztással is állandó jelleggel optimális hőmérsékletet biztosít. Nyílászárók: - 2 rétegű, thermo ablakok kerültek beépítésre! Építési mód: csúszózsalus. Itt szeretném kihangsúlyozni, hogy a csúszózsalus technológia a köztudatban tévesen úgy ékelődött be, hogy alacsonyabb rendű, tehát nem annyira rezisztens, mint a panel, pedig éppen ellenkezőleg. A csúszózsalus építéstechnológia lényege, hogy szintenként kizsaluzzák az épületet, kiöntik betonnal, majd a zsalu egy szintet felcsúszik, és folytatják tovább a házat. Válaszfalai téglából épültek. Összközműves. Közös költség: 16.000 Ft/hónap. Gáz átalány: 2.200 Ft/hónap. Maga a társasház összesen 10. emeleten 40 lakást foglal magába jó lakóközösséggel. A ház jelenleg is jó állapotban van kívül-belül, de folyamatosan karban van tartva. Több önkormányzati pályázatot is elnyert. A lakók biztonságáról plusz kamerarendszer gondoskodik. Lift: van, melyből közvetlenül a lakás előtt szállhatunk ki egy a lépcsőházi forgalomtól elszeparált részen. A lakás jó állapotban van kültéri nyílászárok, elektromos hálózat, tisztasági festés mind megtörtént. Kiváló infrastruktúra jellemzi: - Üzletek, éttermek, Posta, nagyon sok busz-, troli és villamosmegálló alig pár száz méteren belül; - Egyetemek séta távolságra: Semmelweis Egyetem Balassa János Kollégium - 450 méter; - Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar - 450 méter; - Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar - 800 méter; - Magyar Természettudományi Múzeum - 800 méter; - Színházak (Turay Ida Színház - 190 méter, Erkel Színház - 1000 méter) és rengeteg egyéb szórakozási lehetőség; - A Belváros tömegközlekedéssel 15 perc, autóval 10 perc alatt elérhető. - A ház háta mögött park, játszótér, szabadtéri sportolási lehetőség. Kálvária tér, Losonci tér, ELTE Füvészkert ugyancsak néhány száz méteren belül. Az Egyetemek közelsége miatt a lakás könnyen bérbe adható, amennyiben inkább befektetésben és nem saját használatban gondolkozik. Jelenleg berendezéstől függően havi 190.000-230.000 forintért kiadható hosszútávra. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Ilona Réka Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY