Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224930
Referenciaszám: M286860
Feltöltve: 19 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
895 834 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 204 089 Ft
Második évtől
267 597 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Corvin-negyed közelében egy 72 négyzetméteres lakás Eladó! A VIII. kerületben eladó egy 1/1 tulajdoni hányaddal rendelkező, teljesen teher- és permentes 72 négyzetméteres, 2. emeleti, jó állapotú és nagyon jó kialakítású 2 szobás polgári lakás, ami azonnal költözhető. Részben felújítandó állapotban található, tökéletes lehetőséget nyújt az egyéni elképzelések megvalósítására. A társasház rendezett lakóközöséggel rendelkezik. Jelenlegi elrendezése praktikus, hiszen a 3.8m-es belmagasságának, tágas nappalijának, valamin a nagy szobájának köszönhetően plusz teret és kényelmet nyújt, továbbá az ingatlan déli fekvése miatt világos és fényes atmoszférát biztosít. A lakásba belépve egy tágas előtér fogad, ahonnan könnyen elérhetjük a külön nyíló helyiségeket, mint például a konyhát, fürdőt, mosdót és a nappalit is. A fűtés gáz-cirkó, így a téli hónapokban kedvezőek a rezsiköltségek. A villamoshálózatot az előszobában, a konyhában, a mosdóban és a fürdőszobában is teljesen kicserélték, továbbá a tetőszerkezet is felújításra került. A következő ütemtervben az épület külső és belső homlokzatát szeretnék restaurálni. Tömegközlekedés szempontjából is tökéletes választás, hiszen a közvetlen közelben, séta távolságra található 15, 212, 72, 9, 914-es busz. Továbbá, az M3-as metró, illetve a 4-6 Villamos révén a város bármely pontjába könnyűszerrel eljuthatunk. A környéken rengeteg étterem, kávézó, éjjel nappali üzlet, gyógyszertár és bolt található, amelyek vonzóvá teszik az ingatlant bérlők, lakók és befektetők számára egyaránt. A sportolás és kikapcsolódás kedvelőinek a Corvin plázában találh1ató LIFE 1. fitness edzőterem ad számos lehetőséget. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leszkó Gergő Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 528 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leszkó Gergő Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 528 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY