Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed 51 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8212290
Referenciaszám: H489158
Frissítve: 7 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
978 431 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Frekventált helyen keres egy világos lakást? Fontos a stílus és a nagypolgári életérzés? Vagy a jó közlekedés és a közelben lévő egyetemek okán befektetne? Amennyiben egy külső-belső homlokzatát tekintve szépen megújult társasházban keres ingatlant, ezt látnia kell! Lakás: - liftes, tégla építésű ház második emeletén található, - tulajdoni lapon 51 m2, jelenleg konyha, szoba és hall, de könnyen két külön nyíló szobássá alakítható, - fűtése házközponti amelynek a költségét a közös költség tartalmazza, amely így 27900 Forint, - a meleg vízről bojler gondoskodik, saját vízóra, - déli fekvésének és hatalmas utcai ablakainak köszönhetően nagyon világos. Társasház: - 1928-ban épült fel a Vasas Székház akkor modern épülete, "A nagyra törő tervhez" kapcsolódóan a Baross utca oldalán a Magyarországi Vas- és Fémmunkások Szövetségének egy bérházat is felhúztak, Tauszig Béla és Róth Zsigmond építészek...a többi már történelem, - 6 emeletes, liftes, tégla építésű ház, - a társasház külső-belső homlokzatát nemrég felújították, lakóközössége csendes, rendezett, - társasház nem tiltja a rövidtávú (airbnb) kiadást. Lokáció: - a Corvin sétány egy rövid sétára van, emiatt az ellátottság több int kielégítő, - bevásárlóközpont, uszoda, fitness terem, mozi, mind megtalálható a környéken, - közelben CBA, Spar és még számos vegyesbolt, templom, bank, posta, játszóterek, parkok, óvoda, iskola, gyógyszertár - egyetemek sokasága ezen a részen, de a közvetlen közelben csak párat említsek: Semmelweis Egyetem, Nemzetközi Közszolgálati Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem is megtalálható. Közlekedés: - a háztól 40 méterre a 9-es busz és a 72; 83-as trolibuszok megállója, - körút percekre sétával vagy két megálló tömegközlekedéssel, - körúton a 4-es 6-os a villamosjárat, amely éjjel nappal közlekedik, így bármikor bárhova eljut az itt lakó. Ajánlom felköltöző fiataloknak első lakásként, illetve egyetemek közelsége valamint a jó közlekedési feltételek okán kiadásra. Amennyiben átalakítaná 2 szobássá - keressen bizalommal és küldök átalakítási tervet. Ne habozzon keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spisák László Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spisák László Otthon Centrum - III. kerület - Pünkösdfürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY