Eladó lakás Budapest VII. kerület 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 41 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8290406
Referenciaszám: H492931
Feltöltve: 1 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 68,49 millió Ft

68,49 millió Ft
1 670 488 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 216 714 Ft
Második évtől
284 151 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A befektetők és belvárosi otthont keresők figyelmébe ajánljuk ezt a kivételes lehetőséget Budapest 07. kerületében, Belső Erzsébetváros szívében, ahol a modern életstílus és a történelmi környezet harmonikusan találkozik. - AIRBNB engedély - FELÚJÍTOTT állapot - GALÉRIÁS kialakítás - RENDKÍVÜLI, BELVÁROSI lokáció A 41 nm-es, egy szobás, galériás lakás ideális választás mindazok számára, akik értékes belvárosi ingatlanra szeretnének szert tenni, legyen szó magáncélú használatról vagy befektetésről. Az ingatlan jó állapotban van, a fűtése gáz (cirkó), a hűtése pedig klímával biztosított, így a lakás egész évben kellemes hőmérsékletet nyújt. A lakás világos, exkluzív hangulatot áraszt, köszönhetően a nagy belmagasságnak és a LED hangulatvilágításnak, amely a szobát egyedivé varázsol. A beépített bútorok és szekrények maximálisan kihasználják a teret, így a lakás praktikus és kényelmes otthont biztosít. A biztonsági ajtónak és a riasztórendszernek köszönhetően biztonságos környezetet nyújt, míg a szauna lehetősége egy kis extra kényelmet ad a mindennapokhoz. A környék ellátottsága kiváló, hiszen számos üzlet, étterem és szórakozási lehetőség található a közelben, így a lakás nemcsak otthon, hanem egyben egy életstílus középpontja is. A belvárosi elhelyezkedése garantálja, hogy mindig a város pezsgésének középpontjában legyen. A közlekedési csomópontok közelsége miatt kitűnő közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, így könnyedén elérheti a város bármely pontját, legyen szó tömegközlekedésről vagy autós közlekedésről. Ez a tehermentes ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik egy felkapott környéken, modern környezetben keresnek lehetőséget. A Belső Erzsébetváros különösen népszerű a fiatalok és a befektetők körében, hiszen a város ezen része folyamatosan fejlődik, így az ingatlan értéke is növekedik az elkövetkező években. Bízunk benne, hogy ez a lakás felkeltette az érdeklődését, és szívesen válaszolunk minden kérdésére! Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy részletesebb információkat nyújthassunk, és lehetőséget biztosíthassunk a lakás megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1893
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pomucz-Nagy Anita Otthon Centrum - VII. kerület - Rózsa utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY