Eladó lakás Budapest VII. kerület 169 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 169 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8262861
Referenciaszám: LK016780
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 425,81 millió Ft

425,81 millió Ft
2 519 601 Ft/m²
169 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 347 346 Ft
Második évtől
1 766 609 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy 169 m2-es csodálatos ingatlant!Háromszintes házban található, kiváló állapotú ingatlan a város szívében, mindössze néhány lépésre az az Operaház pompás épületétől illetve az Andrássy úttól , ami garantálja, hogy a kulturális élet középpontjában élhessen. A lakás tágas és jól megvilágított, amit a jó fényviszonyok és a nagy ablakok biztosítanak, melyek az utcára néznek. •    169m2+ 4m2 erkély•    3 hálószoba •    3 fürdőszoba•    1 irodai részleg•    tágas nappali konyhával•    egyedi tervezésű bútorokkal •    fűtés rendszer: gáz cirkóAz ingatlan állapota nagyon jó, ami azt jelenti, hogy az új tulajdonos azonnal beköltözhet, anélkül, hogy jelentős felújítási munkálatokat kellene végeznie.Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy otthonra leljen Budapest egyik legkeresettebb részén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést álmai otthona felé!Megközelítés: Metro: 1, M2, M3 , Villamos: 4,6**Az ingatlanról látható világos árnyalatú belsőépítészeti képek illetve látványtervek**Amennyiben szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!------------------------------------------------------------------------------------------------------------Get ready to be impressed by this amazing 169 m2 property that is now up for sale!Located in a well-maintained three-story building in the heart of the city, just a stone's throw away from the magnificent Opera House and Andrássy út, this property offers a vibrant urban lifestyle in the center of cultural life. With its spacious and well-lit interior, unique furniture, and convenient amenities including 3 bedrooms, 3 bathrooms, and a 4m2 balcony, this property is a true gem.The apartment is in excellent condition, ready for you to move in without the hassle of major renovations. Don't miss out on this rare opportunity to own a piece of one of the most sought-after parts of Budapest. Access to public transportation is a breeze with Metro lines 1, M2, M3, and Tram lines 4,6 nearby.Exciting visual plans and images of the bright and airy interior design are available for your viewing. Give us a call today to schedule a visit and take the first step towards making this dream home yours!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1879
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserta Andrea Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserta Andrea Duna House - Mária tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY