Eladó lakás Budapest VII. kerület 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 87 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8257381
Referenciaszám: H491873
Feltöltve: 1 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
873 563 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 477 Ft
Második évtől
315 308 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VII. kerület szívében, az Oktogon közelében keresi új tulajdonosát egy 2. emeleti, 2 szobás, 87 m2 lakótérrel rendelkező, kifejezetten jó állapotú és csendes ingatlant. Ha jól ellátott és nagyon kedvelt környéken keres kényelmes terekkel rendelkező, otthonos ingatlant, akkor ezt feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - Budapest VII. kerülete, Erzsébetváros, Király utca. - Jó infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező környék. - 200 méteren belül gyalogosan elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - Közvetlen közelben a Hunyadi téri piac, bank, posta, élelmiszer boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertár, orvosi rendelő. - Az M1, M2 és M3 metrók megállója kényelmes sétatávolság, a 923-as, 934-es buszmegálló 300 méter. - A 4-es 6-os villamosmegálló 3 perc, az Oktogon 200 méter, a Deák tér 10 perces sétával elérhető. - A megújult Városliget rengeteg sportolási és kulturális lehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyókat. AMIT A HÁZRÓL TUDNI KELL: - 1930-ban épült, 2 szintes, körfolyosós, lift nélküli téglaépület. - Az épületet homlokzata jó, lépcsőháza átlagos állapotú. - Kis létszámú lakóközössége csendes, vegyes korosztály. - A társasház megtakarítással rendelkezik, karbantartása folyamatos. - A társasházban az Airbnb engedélyezett! MIÉRT IDEÁLIS A LAKÁS? - 2. emeleti, 87 m2-es, kifejezetten jó állapotú ingatlan. - 15 éve történt teljes körű műszaki és esztétikai felújítása. - Felosztása: előszoba, konyha, kamra, gardrób, fürdőszoba-wc, hall és egy 37 m2-es lakószoba. - Tájolása észak-keleti, eredeti fa nyílászárói jól szigetelnek. – A felújításkor az elektromos hálózatot 3 fázisosra alakították és kiépítették a H tarifa igénybevételének lehetőségét is. - A fűtést egy frissen felújított kondenzációs gázcirkó kazán, a hő-leadásról radiátorok biztosítják. – A hűtésről egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő DAIKIN klíma berendezés gondoskodik. - A lakás hőtartása a vastag falaknak köszönhetően kifejezetten jó. - A közös költség 22.000, -Ft/hó. - Az ingatlanhoz tartozik egy 20m2-es önálló, zárható tároló is az alagsorban. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK! - Többszörösen díjnyertes irodánk hitelszakértői 20 éves szakmai tapasztalattal várják, előre egyeztetett időpontban akár normál munkaidőn kívül is. - Bank-független Hitel Centerünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet kínálatát, hogy önnek a legmegfelelőbb konstrukciót megtaláljuk. - Egyedi igényekre szabott, csak nálunk elérhető egyedi ajánlatokkal, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel állunk rendelkezésére. EGYEDI LEHETŐSÉG, ne maradjon le róla! Érdeklődés esetén VÁROM HÍVÁSÁT a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY