Eladó lakás Budapest VII. kerület 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 47 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8247767
Referenciaszám: 4146_873
Feltöltve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
1 210 638 Ft/m²
47 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 042 Ft
Második évtől
236 066 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTOTT LAKÁS A KELETI PÁLYAUDVAR MELLETT Megvételre kínálom a VII. kerületben található, teljeskörűen felújított, 47 m2 hasznos alapterületű, 1 + 1 félszobás lakást. A két szobához egy-egy galéria tartozik (5 és 12 m2-esek). A galériák jelenleg dolgozószobaként, valamint tárolóként funkcionálnak. A lakás kiváló elhelyezkedésű, pár perc alatt megközelíthető az 5-ös, 7-es, 133E, 110-es és a 112-es busz megállója, valamint ugyancsak gyalogtávolságra elérhető az M4-es metró Keleti pályaudvar megállója. Ezen kívül a lakás közelében megtalálható több óvoda, iskola, SPAR, Penny Market, Garay Center, Arena Mall. A lakás ideális választás lehet: - fiatal pároknak, házaspároknak, - gyermekes családnak, - egyedülállóknak vagy gyermeküket egyedül nevelőknek, - vagy éppen a befektetési céllal ingatlant keresőknek egyaránt. A lakás teljeskörűen felújított, a felújítás során az alábbiak valósultak meg: - villany-és vízvezetékek cseréje, - ablakok cseréje (3 rétegű műanyag ablakok), - alumínium redőnyök (szúnyoghálóval) beszerelése, - BAXI kondenzációs gázkazán beszerelése, - fűtéscsövek falba történő bevésése, - hűtő-fűtő GREE légkondicionáló beszerelése. Az egyedi tervezésű, BEÉPÍTETT, GÉPESÍTETT KONYHABÚTOR (Bosch indukciós főzőlap, beépített sütő) a vételár részét képezi. A nappali déli tájolásának köszönhetően egész nap nagyon világos, továbbá ez a fűtési szezonban is kifejezetten előnyt jelent. A közös költség 19.555 Ft, a közüzemi fogyasztások saját mérőórák által mért fogyasztás alapján fizetendők. A lakáshoz igény szerint bérelhető egy 6 m2-es tároló, melynek havi bérleti díja mindössze 1.800 Ft. Továbbá igény esetén önkormányzati garázs is bérelhető, melynek havi bérleti díja 25.000 Ft körül mozog. Ugyanakkor az autóval közlekedőknek nagy előny, hogy az utcában nem fizetős övezet is található. A zársashát folyamatosan karbantartott, jelenleg is folyik a ház felújítása. További részletekért és az ingatlan megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűbútorozottbeépített szekrényvízóráskaputelefonklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobos Ágnes OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 259 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobos Ágnes OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 259 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY