Eladó lakás Budapest VII. kerület 37 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 37 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8210224
Referenciaszám: H489480
Frissítve: 3 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 36,99 millió Ft

36,99 millió Ft
999 730 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 117 043 Ft
Második évtől
153 464 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok, a VII. kerület, Keleti pályaudvarhoz közeli részén, egy 1 szobás, 37m2-es garzonlakást. Az ingatlan remek befektetési lehetőség, és hangulatos otthonnak is kiváló. A lakás belső udvarra néző, így mindig csendes, és nincs "eljárkálás" az ablak előtt. A nagy méretű nyílászáróknak köszönhetően az ingatlan ideális fényviszonyokkal rendelkezik, a 348cm-as belmagasság pedig lehetőséget biztosít fekvőgaléria kialakítására. Az ingatlan konvektoros fűtéssel rendelkezik, míg a melegvizet villanybojler biztosítja. Mindezeknek köszönhetően a rezsiköltsége mindig alacsony Kizárólag ennek a lakásnak nyílik ajtaja az 1-2 m2-es világítóudvarra, amely akár plusz pakolófelületként is szolgálhat. Kialakítás: - Lakószoba, konyha-étkező, fürdőszoba-wc Állapot: Szépen karbantartott, tiszta állapot, igény szerint átalakítható (a fő falak nem lakáson belül vannak). Költségek: - villany, víz, gáz: fogyasztás alapján, saját mérőórával (alacsony rezsi ktg.!) - közös költség: 9657 Ft (víz díját is tartalmazza) A lakásról: - földszinten (gyakorlatban magasföldszinten található) - ÉNY-i tájolás - frissen festett - konyha – rozsdamentes mosogató és csap, hűtőszekrény, gáztűzhely, mosógép - a fürdőben kád, toalett, természetes szellőzést biztosító ablakok is - nagyméretű ablakok a lakószobában - szép állapotban megóvott parketta - tároló helyiség van A házról: - az épület külső és belső homlokzata átlagos, rendezett állapotú - a tetőszerkezet és az elektromos hálózat nemrégiben került felújításra - légkondicionáló külső egység kihelyezhető az udvari homlokzatra - a lakóközösség igényes, gondos és barátságos! Odafigyelésüknek köszönhetően a társasház rendezett pénzügyi kerettel rendelkezik, közös képviselője kiváló - parkolás közterületen fizetős, bejelentett kerületi várakozási engedéllyel ingyenes Környezet Az ingatlan elhelyezkedése rendkívüli, hiszen a Keleti pályaudvar az épülettel szemben helyezkedik el, emellett a Deák Ferenc tér metróval akár 10 perc alatt megközelíthető. A Városliget szintén könnyen elérhető sétával. A közelben található számos bevásárlási, szórakozási lehetőség, mint például az Aréna Pláza és Puskás Stadion. Az épület közvetlen környezetében található, vasútállomás, Rossmann, SPAR, Posta, OTP, pénzváltó, gyógyszertár, gyorséttermek, pékségek, iskola, óvoda, sportcentrum, orvosi rendelő érhető el. A Keleti pályaudvar megállónál, a legtöbb trolibusz, busz valamint a 2-es és 4-es metró is elérhető, és éjszakai járatok is vannak. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Az ingatlan megvásárlásához jelzáloghitel, CSOK+, Babaváró is igénybe vehető, melynek ügyintézésében közvetlenül tudunk segítséget nyújtani. Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és szívesen lenne új lakója ennek kedves és korrekt tulajdonos birtokában lévő lakásnak, úgy forduljon hozzám maximális bizalommal és mindenben segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1895
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Túri Anna Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Túri Anna Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY