Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8208104
Referenciaszám: HC-4-551
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 61,69 millió Ft

61,69 millió Ft
1 028 167 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 198 Ft
Második évtől
255 939 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: HC-4-551 AZONOSÍTÓ: HC-4-551 Az ingatlan Budapest VII.Kerületében, közvetlenül a megújult Városliget mellett található, amely zöld környezetet, kulturális programokat, sportolási lehetőségeket és kutyafuttatókat kínál, valamint a lakók számára mélygarázsban parkolási lehetőséget biztosít. A környéket nyugodt, hangulat jellemez. Kiváló lokációjának köszönhetően minden csak egy karnyújtásnyira. Garay Center (piac, Penny, Pepco, Kik, DM, Spar, edzőterem Infrastruktúra remek! Magyar Állatorvositudományi Egyetem, Károli Gáspár Református Egyetem, Metropolitan Egyetem, valamint több neves gimnázium, iskola és óvoda mind 5-15 perc sétára található. A Keleti pályaudvar közelsége és a kiváló tömegközlekedés is nagy előnyt jelent, így sosem kell aggódnod, hogy lekésed a vonatot vagy a buszt.! 2020-ban teljeskörű felújítás történt, minőségi anyagokkal kivitelezve. Teljes, víz, villanyhálózat, burkolatok. A lakás 60 m2-es, amerikai konyhás nappaliból, 2 szobából, gardróbos előszobából, valamint fürdőszobából és az egy helyiségben kialakított wcből áll. Minden helyisége ablakos. A nyílászárói hő és hangszigetelt, minőségi műanyag 2 rétegű ablakokkal valamint redőnnyel felszerelt. D-K-i fekvésének köszönhetően ébredéskor a ház egyik oldalán élvezhetjük a táncoló napfényt otthonunkba. Belmagasság: 3.20m -Hűtő-fűtő klíma minden helyiségben! -Per és tehermentes! - Lift nélküli társasház! - Fűtése: Gáz-konvektor ( 3 éve cserélve) -A ház lakóközössége egységes, összetartó, kulturált. -Közös költség: 19.000.-/hó, mely felújítási alapot tartalmaz. -Parkolás utcán ingyenes övezetben. (Kamerázott parkolóban!) Az ingatlanközvetítés vevőink részére díjmentes! Keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztás Márton Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztás Márton Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY