Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület 60 nm
Hirdetéskód: 7952246
Frissítve: 7 hónapja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
966 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó István utcában első emeleti 60 nm két szobás utcára nyíló világos gázfűtéses tehermentes üres, azonnal birtokba vehető felújított lakás. Az ingatlan jellemzői: Két szoba egymásból nyílik, konyha, gardrób fürdőszoba, spájz és két bejárat van a lakáshoz. A másik bejárat a konyhából van. A felújítás részben megtörtént. Elektromos vezetékek felújítása megtörtént, és ki lett alakítva a fűtéshez elektromos vezetékek. A fürdőszoba járólapozva, műanyag nyílászáró a bejárati ajtó, az ablakok maradtak az eredetiek mivel tökéletesen működnek. Szobák parkettásak. A konyha bútorozott viszont régi linóleum maradt. A lakás fenntartási költségei az alábbiak szerint alakul Közös költség 15000 ft vízdij nélkül. Lakásban két darab víz óra van. Egy a konyhában és egy a fürdőszobában található. A gáz és a villany saját fogyasztás szerint fizetendő, mivel a mérő órák mutatják a felhasználást. Lakóközösség csendes nyugodt. Társasház szerkezetileg jó állapotú. Lokáció tekintetében: Számos trolibusz, buszok, metró és a keleti pályaudvar található a közelben. Bevásárlási szempontból; Garay téri csarnok pár percre található a lakástól, Aréna pláza bevásárlóközpont több lehetőséget is kínál. Kikapcsolódás: Pár perc sétára van a hősök tere. A vételárba beszámítok lakást és autót.Természetesen az ajánlatot megbeszéljük. A lakás alkalmas lehet, akár hosszú távú, akár rövid távú kiadásra, de életvitelszerű lakhatásnak is jó lehetőség. Amennyiben valaki hitelre szeretné megvásárolni az is megoldható. Aki készpénzzel rendelkezik és van elfogadható ingatlana és autója azt is beszámítom amennyiben nekem megfelel.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornakomfortosjó közlekedésűkamrakábeltévébútorozottvízóráskaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lövi Katalin
+36 70 381 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lövi Katalin
+36 70 381 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY