Eladó lakás Budapest VII. kerület, Dembinszky utca 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Dembinszky utca 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7913836
Referenciaszám: 360501029-760
Frissítve: 20 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
807 407 Ft/m²
135 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***AKÁR TÖBB LAKRÉSSZÉ IS BONTHATÓ ELEGÁNS OTTHON, A LIGETVÁROSBAN!***   A Városligettől pár perc sétára, egy rendezett, jó állapotú, 3 emeletes épület 2. emeletén található, ez a 135 m2 alapterületű, 4 + cselédszobás (régi szintrajzon még konyha), jelenleg átlagos/felújítandó állapotú, kiváló lehetőségeket nyújtó otthon. A lakás három benapozott szobája délkeleti fekvéssel az utcára néz, egy szobája pedig a csendes felújított belső udvar felé. Falai többnyire mozgathatóak, ezért nagyon jól alakítható. Ha több külön használható lakrész kialakítása a cél, az is könnyen megoldható! A fenntartási költségei is kifejezetten alacsonynak mondhatóak. A közös költség 20.600 Ft/hó, a többi közmű pedig egyedi fogyasztás alapján kerül elszámolásra. A fűtést jelenleg gázkonvektorok biztosítják. A lakásban 2 villanyóra, 2 gázóra és 2 vízóra található. Ez egy jó lehetőség, ragadja meg, és hozza ki belőle a maximumot!   És, mi teszi mindezt még vonzóbbá? Az, hogy Közép-Európa legnagyobb fejlesztésében, a Liget projekt megvalósulásával, egy valóban értéknövelő városrész jött létre, ami még inkább fellendíti a környék iránti érdeklődést mind a turisták, mind pedig a hazai látogatók részéről. Továbbá, a 900 férőhelyes mélygarázs, lehetővé teszi a kényelmes és kulturált parkolást az egész környéken. A Városligetben és annak közelében, megannyi szabadidős és kulturális lehetőség várja a nagyközönséget. Az infrastruktúra tökéletes. Szinte minden megtalálható a környéken, ami egy nagyvárosi kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen! Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, akár azonnal birtokba vehető. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csendesvilágosbútorozatlankaputelefonbiztonsági ajtórácsredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY