Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8236137
Referenciaszám: H490859
Feltöltve: 8 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
906 250 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A társasházról: A rendezett társasház a Városliget, az Állatorvostudományi Egyetem és kiváló közlekedés mellett található a Peterdy utcában. A 3 emeletes társasház folyamatosan költ a megújulásra. A lakásról: A második emeleten elhelyezkedő lakás a csendes mellékutcára - a Peterdy utcára - néz, fekvésének köszönhetően nagyon nyugodt, világos és csendes. A lakásban elkezdték a felújítást, a fürdőszoba és wc+kézmosó megújult, és a konyha felújítása is elkezdődött. A nappaliban lévő új klíma segít elviselni a nyári hőséget. Belmagasság 3,50 Közös költség 18900 Ft, víz, villany, gáz, egyedi fogyasztás alapján fizetendő. Környék Az ingatlantól pár perc sétára van számos kisebb bolt és gyógyszertár, valamint SPAR, DM stb. Kocsival 5 perc ALDI, LIDL, PENNY. Éttermet, kávézót, cukrászdát, orvosi rendelőt, különféle szolgáltatásokat is találunk a közvetlen közelben. Óvoda, iskola, és az alig 5 perc sétára található gyönyörűen felújított VÁROSLIGETBEN játszóterek, sportolási lehetőségek könnyen elérhetőek. pár perc séta az Állatorvostudományi Egyetem Közlekedés 2-3 percre troli megállók, 8 perc sétára a Keleti Pályaudvar közlekedési csomópontból METRÓ, BUSZ, vagy TROLI járatokkal bárhova eljutunk a városban. Remek elrendezésének és kiváló elhelyezkedésének köszönhetően remekül érezheti magát itt egy fiatal fiatal pár akár egy kisbabával. Remek választás befektetőnek is, aki jó hozammal szeretné bérbe adni lakását. Jöjjön el, nézze meg! Nem fogja megbánni! Kérdése van hívjon bátran akár hétvégén is, vagy írjon! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondász Annamária Otthon Centrum - XIV. kerület - Bosnyák utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondász Annamária Otthon Centrum - XIV. kerület - Bosnyák utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY