Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 104 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8214078
Referenciaszám: H489889-4719973
Frissítve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 200 millió Ft

200 millió Ft
1 923 077 Ft/m²
104 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 632 835 Ft
Második évtől
829 759 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Biztos befektetési lehetőséget keres, ami gyorsan megtérül? Akkor feltétlenül nézze meg ezt a 2020-ban kialakított ingatlant, ami 6 db, külön bejáratú, összközműves, hosszútávon bérbe adott garzonlakásból áll! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - VII. kerület, Erzsébetváros kedvelt része. - Kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező terület. - A Városliget közvetlen közelében elhelyezkedő polgári környezet. - 500 méteren belül gyalogosan elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - A Reiner Frigyes park 2, a Keleti Pályaudvar 5 perces sétatávolság, ahonnan a város bármelyik pontja könnyen és gyorsan elérhető. AMIT A HÁZRÓL TUDNI KELL: - 1900-as években épült, 3 szintes, 48 lakásos téglaépület. - Homlokzata és tágas lépcsőháza jó állapotú. - Lakóközössége abszolút kulturált, vegyes korosztály. - A társasházi alapító okirata és a lakóközösség sem tiltja a rövidtávú kiadást! MIÉRT IDEÁLIS A LAKÁS? - A 3. emeleti, 104 m2-es lakás műszaki tartalma modern és jó minőségű, átalakítása 4 éve történt. - 6 db önálló, összkomfortos, galériázott apartman került kialakításra benne. - Az ingatlan folyamatosan hasznosított, az apartmanok jelenleg is ki vannak adva hosszútávra. - A tulajdonos megállapodás esetén szívesen vállalja a további üzemeltetést. - A fűtésről és a hűtésről egyaránt a lakóegységekben található klíma gondoskodik. - Az ingatlanban nappali és éjszakai áram mellett H-tarifás áram is rendelkezésre áll. - Az ingatlan jelenlegi megtérülése nagyságrendileg 12 évre tehető. - Ugyanez az idő rövidtávú hasznosítással, akár a felére is csökkenthető! FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK! - Többszörösen díjnyertes irodánk hitelszakértői 20 éves szakmai tapasztalattal várják, előre egyeztetett időpontban akár normál munkaidőn kívül is. - Bank-független Hitel Centerünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet kínálatát, hogy önnek a legmegfelelőbb konstrukciót megtaláljuk. - Egyedi igényekre szabott, csak nálunk elérhető egyedi ajánlatokkal, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel állunk rendelkezésére. EGYEDI LEHETŐSÉG, ne maradjon le róla!! VÁROM HÍVÁSÁT a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baucsek Károly Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baucsek Károly Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY