Eladó lakás Budapest VI. kerület 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256816
Referenciaszám: H342822
Feltöltve: 2 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
1 398 667 Ft/m²
95 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 331 922 Ft
Második évtől
435 209 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Befektetők figyelem! Egy igazán különleges lehetőség vár rád Budapest belvárosában, a Jókai tér mellett! Ez a frissen felújított, belvárosi lakás tökéletes választás lehet, ha értékes ingatlanba szeretnél fektetni. Az ingatlan alapterülete 75 nm, amelyben egy tágas amerikai-konyhás nappali és 3 félszoba található, így bőven van hely a nagycsaládnak, vagy vendégeknek. A lakás kiváló állapotban van, a nagy belmagasság pedig még inkább fokozza a térérzetet. A galériás kialakítás lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználhasd a rendelkezésre álló teret, így akár több bérlő számára is ideális lehet, ha befektetési céllal vásárolod meg. Az ingatlan fűtése gázkazánnal történik, ami nemcsak komfortos, hanem gazdaságos megoldás is. A beépített bútorok és szekrények praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak, így a lakás azonnal költözhető, vagy bérbe adható. A környék kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, hiszen a belváros szívében helyezkedik el, így könnyedén elérhetők a város tömegközlekedési eszközei, legyen szó villamosról, buszról vagy metróvonalakról. A lakás elhelyezkedése , ugyanakkor pezsgő környezetet biztosít, ahol a helyi éttermek, kávézók és boltok mind a közelben találhatók, így a mindennapi élet kényelmes és élvezetes lehet. A Belső VI. kerület nemcsak a közlekedés szempontjából ideális, hanem a környék biztonságos és barátságos légköre is vonzó lehet számodra. Az ingatlan befektetési potenciálja kiemelkedő, hiszen a belvárosi lakások iránti kereslet folyamatosan növekszik, így hosszú távon biztos hozamot nyújthat. Ne habozz, ha kérdéseid vannak, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a különleges ingatlant, bizalommal kereshetsz! Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és ez a lehetőség most a te kezedben van. Élj vele, és válaszd ezt a nagyszerű lakást, amely nemcsak otthonod lehet, hanem befektetésed alapja is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1915
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salánki Teodóra Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salánki Teodóra Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY