Eladó lakás Budapest VI. kerület 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255759
Referenciaszám: LK023090
Frissítve: 2 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
1 068 493 Ft/m²
73 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 806 Ft
Második évtől
323 606 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Szondi utcában egy kiváló befektetési lehetőséget kínálunk, mely kiváló BEFEKTETŐK, vagy költöző családok részére is !AKÁR 2 LAKÁSRA OSZTHATÓ, elkezdett felújítás alatt lévő 3. emeleti, 73 nm-es lakás jelenleg 2 nagyméretű szobával eladó!Az eddig  elkészült felújítások:- Nyílászárók cseréje műanyagra, kivéve bejárati ajtók.- Falak javítása.- Elektromos hálózat, vezetékek cseréje.- Álmennyezet kialakítva.Ingatlan kialakításának lehetőségei:- 2 lakásra bontható- 4 szoba kialakítható- jelenlegi elosztás megtartásaAz alapok készen vannak így elvárásai szerint tudja befejezni az ingatlant. Igény szerint és megbeszélés alapján a tulajdonos segíthet a kivitelezésben felár ellenében.Nagyon fontos! A ház felújításáról való készületek dokumentálva vannak, a renoválás kezdetének időpontját még nem lehet tudni de a közeljövőben megkezdődik!Elsősorban az épület belsejét, a folyosót és belső udvart fogják felújítani.Ezt követően lift lesz hozzáépítve a belső udvarban.Végül a külső homlokzat is renoválásra kerül.Ezen felújítások jelentős értéknövekedést biztosítanak az ingatlannak rövid idő alatt!A Környékről:-A Westend a közelben illetve egyéb kisboltok is megtalálhatók az utcában.-A Városliget, Hősök tere, Széchenyi fürdő séta távolságra található.-Az M1 metró pár perc sétatávolságra van így egyszerűen eljuthat a Duna partra,a Deák Ferenc térre ahonnan könnyen eljuthat Budapest egyéb pontjaira.Ha felkeltette érdeklődését, kérem jelentkezzen hogy minél több információt kapjon az ingatlanról.Ha hitelre van szüksége, irodánkban INGYENES hiteltanácsadás és hitelügyintézés megoldott!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz László Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz László Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY