Eladó lakás Budapest VI. kerület 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület 85 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8252095
Referenciaszám: H491562
Frissítve: 5 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
1 117 647 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget a belváros szívében, ahol a modern életstílus és a klasszikus elegancia találkozik! Az ingatlan, amely eladásra kínáljuk, egy használt, de kiváló állapotú lakás, amely Budapest 06. kerületében, a pezsgő Belső VI. városrészben található. Ez a tágas, nettó 85 nm-es plusz galériás lakás igazi gyöngyszem, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik értékelik a városi élet előnyeit, de ugyanakkor a nyugalomra is vágynak. A lakásban három szoba található, amelyek közül a nappali tágas és világos, nagy belmagassága pedig különleges atmoszférát teremt. A fürdőszobában két zuhanyzó biztosítja a kényelmet, a két WC pedig külön nyílik. Az ingatlan fűtése gáz (cirko), amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban is. A lakás panorámás kilátással rendelkezik, amely a környék szépségét tükrözi, és lehetőséget ad arra, hogy a mindennapokban is élvezhesse a város nyújtotta látványt. Két szobában galéria került kiépítésre, ezzel megnövelve a hasznos teret. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a közeli boltok, éttermek és kávézók mindössze néhány perc sétára találhatóak. A közlekedési csomópont közelsége révén kitűnő közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, így a város bármely pontjára könnyedén eljuthat. A tömegközlekedési eszközök, mint a metró és buszok, gyorsan elérhetőek, így ideális választás lehet mindazok számára, akik aktívan részt kívánnak venni a városi életben. A Belső VI. kerület különösen népszerű a fiatalok és a középkorúak körében, hiszen a környék biztonságos és csendes, ugyanakkor pezsgő kulturális élettel rendelkezik. A közeli parkok és zöldterületek lehetőséget adnak a kikapcsolódásra, sétákra, vagy akár sportolásra is. Ez a belvárosi lakás nem csupán egy ingatlan, hanem egy életstílus, amelyet érdemes felfedezni. A fotók között látványtervek is szerepelnek! Ha felkeltette érdeklődését, és szeretne többet megtudni erről a különleges ajánlatról, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Bizalommal kereshet kérdéseivel, hiszen célunk, hogy Ön megtalálja álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét a főváros szívében.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY