Eladó lakás Budapest VI. kerület 26 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület 26 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8248217
Referenciaszám: H490351
Frissítve: 2 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
1 057 692 Ft/m²
26 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 015 Ft
Második évtől
114 092 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy kivételes lehetőség előtt áll, amely ideális választás lehet befektetők számára! Budapest 06. kerületének Külső VI. városrészében, egy saját HRSZ-ű, 26 nm-es, felújítandó lakás várja új tulajdonosát. Ez az ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy lehetőség arra, hogy egy belvárosi ingatlanba fektessen, amelynek értéke a jövőben jelentősen növekedhet. Az ingatlan egy szobával rendelkezik , így tökéletes választás lehet akár egy fiatal pár, akár befektető számára. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a közeli üzletek, éttermek és szolgáltatások mindössze néhány perc sétára találhatóak. A közlekedési csomópont közelsége lehetővé teszi a kitűnő közlekedést, így a város bármely pontja könnyen elérhető, legyen szó munkavégzésről vagy szabadidős tevékenységekről. A közelben található tömegközlekedési lehetőségek, mint például a villamosok és buszok, tovább növelik az ingatlan vonzerejét, hiszen a belváros csupán néhány megállóra található, így az ingatlan ideális választás azok számára, akik a városi élet kényelmét keresik. A lakás felújítandó állapotának köszönhetően Ön saját ízlése szerint alakíthatja ki az otthonát, vagy akár befektetési céllal is hasznosíthatja, hiszen a belvárosi ingatlanok iránti kereslet folyamatosan növekszik. A környék biztonságos és csendes, így a lakás ideális választás lehet azok számára, akik a városi élet nyüzsgése után egy nyugodt otthonra vágynak. A közeli parkok és zöld területek lehetőséget adnak a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre, így a mindennapok során is élvezheti a természet közelségét. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes ingatlan, ne habozzon, keressen bizalommal! A fotók között látványtervek is helyet kaptak Szívesen válaszolok kérdéseire és segítek Önnek a vásárlás folyamatában.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radnai Orsolya Otthon Centrum - VII. kerület - Wesselényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY