Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8244468
Referenciaszám: H490676
Feltöltve: ma

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
1 365 789 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 221 Ft
Második évtől
215 322 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy hangulatos, 38 m2-es, 1 szobás, 3.emeleti, igényesen felújított lakás liftes épületben. 1879-ben épült lakóépület, szép homlokzattal rendelkezik. Egy kis lakás minőségi anyagokkal, tágas kialakítással! 38 m2-es, 360 m belmagasságú, klímás lakás, 2024-ben lett teljes körűen felújítva, prémium minőségű anyagokkal. Fontosabb tudnivalók a lakásról: -A kis lakás praktikusan elrendezett terekkel, tágas szobával teljesen megújult. -Modern berendezéssel, magas minőségű burkolatokkal, finom kivitelezéssel várja Önt. -A bútorok és a kiegészítők a vételár részét képezik. -Különösen fényes szobákkal rendelkezik. -Légkondícióval és teljes berendezéssel felszerelt kis lakás. -A képek a lakásról látványtervek. Fontosabb tudnivalók a házról: -Az épület homlokzata építészetileg boltívekkel díszített. -A lakások száma az épületben 30db. -Közös költsége 13.000.- Ft. Fontosabb tudnivalók a környékről: -Közelben, Nyugati pályaudvar, Kossuth Tér, Városliget, Westend, Kávézók, éttermek, és kulturális látnivalók sétatávolságra. -A belváros ideális része, ahol a városi pezsgés és a csendes környezet találkozik. -Séta távolságra minden amit a belváros kínál, viszont mégis elég távolságra, hogy a pihenéssel sem legyen akadály. Ez a lakás ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének jól megközelíthető környéken élni, ahol a mindennapok kényelme biztosított. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1879
Energetikai besorolás:
G
villanyvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Füleki Szabolcs Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Füleki Szabolcs Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY