Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8234869
Referenciaszám: H489918
Feltöltve: 9 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 154,9 millió Ft

154,9 millió Ft
1 210 156 Ft/m²
128 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 131 Ft
Második évtől
642 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi a VI. kerület belső részén, a Nyugati Pályaudvar mellett egy jó állapotú, praktikus elosztású, jól alakítható lakás. Ha kedveli a nagypolgári lakások miliőjét, fontos Önnek a remek közlekedés és a kifogástalan infrastruktúra, akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki! A KÖRNYÉKRŐL: - VI. kerület, Belső Terézváros, Nyugati Pályaudvar vonzáskörzete. - Pesti viszonylatban felülmúlhatatlan infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező környezet. - A Teréz körút, 200 méterre, a Nyugati Pályaudvar 400 méterre, a West End Bevásárlóközpont pedig 650 méterre található. - Több autóbusz és villamos járat, troli, valamint az M3 metró is elérhető 500 méteres körön belül. - Több élelmiszerbolt, éttermek, bárok, üzletek, rengeteg szolgáltatás áll rendelkezésre séta távolságban. A HÁZRÓL: - Ulbert Károly tervei alapján 1893-ban épült , 25 lakásos, belső udvaros téglaépület. - A társasház kívülről és belülről is felújított, kifejezetten jó állapotú. - Impozáns bejárattal rendelkezik, az udvar tiszta és rendezett, zöld növényekkel beültetett, rendkívül hangulatos. - Az épületben lift is található. A LAKÁSRÓL: - Földszinti, 128 m2 alapterületű, 4 szobás, jó állapotú, 10 éve felújított ingatlan. - Felosztása: előszoba, nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, kamra, 2 fürdőszoba, 2 WC. - Két nagyméretű szoba az utcára néz, a nappali és a harmadik szoba a belső udvar felé rendelkezik ablakkal. - Két szobában is van kényelmes galéria, alatta 2 méter, fölötte 1,8 méter a belmagasság. - Mindkét galéria kiválóan használható háló-, játszó-, vagy dolgozószobaként, tárolásra, iroda esetén akár munkaállomások kialakítására is. - A szobák nagyméretű ablakai jó állapotban lévő, fa szerkezetű ablakok. - Két szoba parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. - A fűtést és a használati melegvizet 3 éves gáz cirkó biztosítja. - Az ingatlanban akár két külön lakrész is könnyedén kialakítható. - A jelenleg garzonként használt részben a szoba rendelkezik konyhai kiállásokkal. - Lakhatáson kívül irodának, rendelőnek is kiválóan megfelelő lehet. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Jó szívvel ajánlom saját lakhatásra vagy kiadásra, vagy vállalkozás részére irodának, rendelőnek. További információért és megtekintési időpontért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1893
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Toró Tímea Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Toró Tímea Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY