Eladó lakás Budapest VI. kerület, Aradi utca 52 b 149 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Aradi utca 52 b 149 nm
Hirdetéskód: 8209289
Frissítve: 1 hónapja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 82,53 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
82,53 millió Ft
553 894 Ft/m²
210 000 Euro
1 409,4 Euro/m²
149 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet
Eladásra kínálok Budapest VI. kerületében egy lehetőségekkel teli 3. emeleti felújított lakást, amihez tartozik egy 4. emeleti tágas tetőtér és egy pincerész. Az ingatlan az Aradi utcában helyezkedik el, ezáltal nem hallatszik fel az Andrássy örök nyüzsgése, mégis egy karnyújtásnyira vagyunk tőle. A lakás jellemzői: - 64 m2 + tetőtér - 3,65 m belmagasság - Két bejárat: a fő bejárat - egy nagy magas dupla faajtó - a lépcsőházi előtérből, a második pedig a közös erkélyről nyílik. - A fűtési és vízvezeték rendszer teljesen új, ellenőrizhető (vezérlő egységgel), olasz alkatrészekből készült. - Teljeseskörűen felújított, minőségi és igényes olasz anyagok felhasználásával készült. (egyedül a szolgálati helyiség vár befejezésre) - Természetes, vízbázisú termékek használata az összes felújításhoz. - Az ingatlan egy lenyűgöző, 19. századi épületben található, ezáltal lift nem került kialakításra. Nyitott, tágas térkialakítás. A világos nappali és amerikai konyha lehetővé teszi a tér maximális kihasználását, ablakai utcára néznek ezáltal elegendő természetes fény jut be, mégse zajos magas elhelyezkedésének köszönhetően. Elosztását tekintve, rendelkezik egy nappali + amerikai konyhával, két szobával és két fürdővel. A két különnyiló szobában a magas belmagasságnak köszönhetően kialakításra került galéria. Felújítás: - A még felújításra váró szoba rendelkezik galériával, ezáltal lehet egy második hálószoba, dolgozószoba de étkezőnek is tökéletesen megfelel. - A második bejárat és a második mosdó lehetőséget ad arra, hogy kialakítsunk egy kis önálló lakást. A tetőtér (manzárd), amely az ingatlanhoz tartozik, minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy sokféleképpen átalakítható legyen a nagy és szabályos felületnek, valamint a magas mennyezetnek köszönhetően. Készült rá három lehetséges átalakítási terv , amelyek magukban foglalják nagy és panorámás teraszok kialakítását is, amelyek Budapesten nagyon ritkák és keresettek. A tetőtérben létrehozható egy egyedi, óriási loft, vagy több független egység, amelyeket mindig hatalmas és ritka teraszok szolgálnak ki. Az összes, a felújításhoz szükséges csővezeték (fűtés, WC, vízelvezetés, hideg és meleg víz) már fel lett vezetve az emeletre. A tetőtér megközelíthető a második lépcsőházzal, vagy egy összekötő lépcső kialakításával az alatta lévő lakás nappalijában. További információkkal és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhaétkezőpinceparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mereu Lucia
+36 70 431 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mereu Lucia
+36 70 431 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY