Eladó lakás Budapest VI. kerület 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület 115 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8006093
Referenciaszám: 065949
Frissítve: 4 hónapja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 149,34 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
149,34 millió Ft
1 298 610 Ft/m²
380 000 Euro
3 304,35 Euro/m²
115 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Nagypolgári lakás az Andrássy Út közvetlen közelében - Vásároljon Budapest egyik legjobb lokációjában! Eladóvá vált egy nagypolgári ház 1. emeleti lakása, kiváló beosztással, mely többféle felhasználásra teszi alkalmassá, akár 2 lakássá bontható! A lakás 115 m2, óriási, világos terekkel rendelkezik, ablakai a csendes Eötvös utcára néznek, 30 méternyire az Andrássy úttól. A lakás helyiségei: Egy közel 30 m2-es nappali, 1 nagy méretű hálószoba, 2 kisebb egymásból nyíló szoba (mindkettő galériázott), egy 16 m2-es hall, kényelmes előtér, kis konyha, WC-s fürdőszoba és egy külön WC. A szerencsés beosztásának köszönhetően 2 külön lakrész kialakítása könnyen kivitelezhető, főleg mivel a vizes helyiségek a lakás középpontjában helyezkednek el. Az ingatlan jó állapotú, jelenleg is használatban van, rendben tartott. A társasház szép állapotú, a közelmúltban új tetőt kapott a ház homlokzat felöli része. A tetőtér egy része értékesítésre került, így a ház hátsó részének tetőszerkezetét is cserélni fogják és ezzel együtt a társasház szépészeti felújítása is befejeződik. Ajánlom saját célra azoknak, akik a belvárosban, mégis csendes és rendezett környezetben élnének. Emellett a lakás hosszú távú kiadásra is tökéletesen alkalmas. Az Oktogon közvetlen közelében vagyunk, így a tömegközlekedés kiemelkedő. A Városliget séta távolságban, a belváros közelségének köszönhetően minden szolgáltatás néhány percnyi távolságra. Hívjon és megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 418 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 418 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY