Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 31 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed 31 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8289093
Referenciaszám: H492711-4769319
Feltöltve: 1 napja

Budapest VI. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 46,5 millió Ft

46,5 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 134 Ft
Második évtől
192 919 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Budapest szívében, Andrássy úttól egy saroknyira ,a Diplomatanegyed varázslatos környezetében található, kiváló állapotú, 31 nm-es, egy szobás lakásunkat, amely tökéletes választás fiatal felnőttek számára, akik keresik a modern életstílust és a városi kényelmet. Ez a galériás lakás nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem praktikus megoldásokat is kínál, hiszen az amerikai konyhás nappali tágas teret biztosít a mindennapi élethez. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető, biztonsági ajtóval ellátott, amely garantálja a lakók biztonságát. A lakás kedvező elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a város minden fontosabb pontja könnyen elérhető legyen. A közlekedési csomópont közelsége miatt a tömegközlekedés kitűnő, így akár munkába járás, akár a város felfedezése céljából, mindenki számára ideális választás. A környék ellátottsága kiváló, számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség várja az új lakókat. A Diplomatanegyed biztonságos és csendes környezete pedig garantálja, hogy otthona valóban a pihenés szigetévé váljon. Ez a belvárosi lakás különösen vonzó lehet a befektetők számára is, hiszen a felkapott környék és a kiváló közlekedés miatt a bérbeadás lehetőségei is széles spektrumot kínálnak. Az ingatlan állapota kiváló, így nem igényel azonnali felújítást, így a befektetők számára ideális, mivel azonnal hozhatja a várt bevételt. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy olyan ingatlan tulajdonosa legyen, amely a modern városi élet minden előnyét magában foglalja. A lakás nemcsak otthon, hanem egy életstílus megtestesítője is, amely a fiatal felnőttek igényeit maximálisan kielégíti. Ha bármilyen kérdése van, kérem, ne habozzon feltenni, hiszen célunk, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg, és élvezhesse új otthonának minden előnyét!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Váradi Márton Otthon Centrum - XX. kerület - Török Flóris utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Váradi Márton Otthon Centrum - XX. kerület - Török Flóris utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY