Eladó lakás Budapest V. kerület 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8291066
Referenciaszám: LK078898
Feltöltve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 269 millió Ft

269 millió Ft
2 802 083 Ft/m²
96 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 851 163 Ft
Második évtől
1 116 026 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BAZILIKA-ÖRÖKMÉCSES VONZÁSKÖRZETÉBEN AUTÓBEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL, ERKÉLYES, TELJESKÖRŰEN  FELÚJÍTOTT, LUXUS LAKÁS ELADÓ!Az 5.kerület frekventált részén a Bátory utcában  eladóvá vált ez a 106 m2- es, erkélyes, napfényes, luxus kivitelezésben felújított, utcára néző, minden igényt kielégítő elegáns luxus lakás, amely egy rendezett, szép állapotú Társasház első szintjén található.A belsőépítészek nagy hangsúlyt fektettek a minél praktikusabb elrendezésre, ezzel is minél jobban kihasználva a lakás adottságait. Így került kialakításra 3 hálószoba, 3 fürdőszoba wc-vel,  tágas nappali amerikai-konyha konyhaszigettel és étkezővel.A lakásban az összes bútor egyedileg tervezett és gyártott exkluzív darab, rengeteg új technológiával. Minden térben található egy-egy jól kihasználható bútor, beépített szekrény, így például az előszobában és a hálószobában lévő szekrénysor is rengeteg rakodófelületet biztosít az ott lakók számára . A lakás teljesen gépesített,  mosógéppel, mosogatógéppel, beépített konyhával, hangszigeteléssel, hűtő-fűtő klímákkal felszerelt.Hálószobák díszfalait lamellákkal és falpanelekkel burkolták, melyek természetes felületei különleges hatást kölcsönöznek a térnek. Ágyak egyedileg ide tervezett kárpit fejvégeket kaptak, melyek mögött led világítások teszik minél hangulatosabbá a szobákat. A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek ( Laufren, Villeroy&, Rokka, Deluzzo) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek. A nappaliban és hálószobákban elektromos redőnyök, hűtő-fűtő klímák kerültek beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Art deco,  Trusardi, Idezing, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern elegáns hangulatúvá.Extrák:Egyedileg készített termó üveggel felszerelt újra gyártott fa nyílászárók  Led világítás, hűtő-fűtő klíma, Hangszigetelés, Gránit mosogató, Aeg konyhagépek- mosógép, Egyedileg gyártott Desing bútorok, Mosható falfelületek,  hűtő-fűtő klíma, elektromos redőny, exlúzív világító testek.Amennyiben a belvárosban kényelmes, modern, stílusos, elegáns, luxus otthont keres autó beállási lehetőséggel saját vagy befektetési célból, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Judit Duna House - Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 351 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harsányi Judit Duna House - Naphegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 351 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY