Eladó lakás Budapest V. kerület 98 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8289929
Referenciaszám: LK087686
Frissítve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 299,15 millió Ft

299,15 millió Ft
3 052 523 Ft/m²
98 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 554 Ft
Második évtől
1 241 101 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy lenyűgöző luxus lakás Budapest szívében, amely ötvözi a történelmi építészet báját és a modern design eleganciáját. Ez a dél tájolású, részleges Parlamenti panorámával rendelkező ingatlan páratlan lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy exkluzív és kényelmes otthont keresnek.Paraméterek:- Alapterület: 98 m² + 3 m² erkély- Szobák: Nappali + 2 hálószoba + 2 fürdőszoba (mindegyik WC-vel) + előszoba- Épület: műemlékFűtés:A lakás fűtését gáz kombi cirkó biztosítja teljes padlófűtéssel, HMV tárolóval és design elektromos törülközőszárítókkal.Nyílászárók:- Kültéri: 2+1 rétegű, hőszigetelt üveggel szerelt fa nyílászárók- Beltéri: egyedi prémium fa és üveg ajtókBurkolatok:- Hidegburkolatok: Arklam olasz prémium- Falburkolat: Breccia Sarda márvány- Padlóburkolat: Mikrocement és Bauwerk Formpark Quadrato füstölt tölgy fapadlóVilágítás:- Barisol mennyezeti fólia világítások- Egyedi design lámpák: Artemide, Slamp, SpectraBútorok és berendezések:- Egyedileg készíttetett beépített bútorok- Olasz design Pedrali étkező és bárszékek- AEG beépített konyhagépek: hűtőszekrény, indukciós főzőlap beépített szagelszívóval, mikrohullámú sütő, sütő, mosogatógépTovábbi felszereltség:- 3 db 4K felbontású Samsung TV (75' és 55')- Samsung mosógép és szárítógép- Bioetanol kandalló- Fujitsu design hűtő-fűtő klímaberendezések- Kare és Zara Home díszítésekKözös költség:44.662,- Ft / hónap, amely tartalmazza a víz és csatornadíjat is. A lakásban vízóra került beépítésre, így a jövőbeni külön elszámolás is megoldható.A lakáshoz kötelezően megvásárolandó az egyedileg gyártott bútorzat és gépek, melyek értéke a lakás árán felül 65.000,- EUR.Ez a kivételes lakás nemcsak a legmagasabb színvonalú anyagokkal és technológiákkal lett felszerelve, hanem olyan luxust és kényelmet kínál, amely minden igényt kielégít. A lakás elhelyezkedése, panorámája és minősége egyedülálló lehetőséget kínál, hogy Ön is részese lehessen Budapest történelmi és kulturális központjának.Keressen bizalommal, és győződjön meg személyesen is ennek a csodálatos ingatlannak a páratlan értékeiről!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1958
Erkély:
2,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY