Eladó lakás Budapest V. kerület, Arany János utca 107 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Arany János utca 107 nm
Hirdetéskód: 8249079
Frissítve: 3 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 219,76 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 398 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
219,76 millió Ft
2 053 839 Ft/m²
552 163 Euro
5 160,4 Euro/m²
107 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
Örök érték! 5. kerületben teljeskörűen, rendkívül izlésesen felújított csendes, luxus lakás a Bazilika közelében, az Arany János utca legelitebb részén TULAJDONOSTÓL eladó. A lakás a belváros szívében az 1820-as években épült gyönyörű klasszikus épületben található melynek homlokzata teljesen felújított, lakóközössége kultúrált. Kiváló közlekedés és ellátottsága mellett TEHERMENTES, 2. emeleti 107nm-es, duplakomfortos, beépített, gépesített konyhával rendelkezõ, nappali+ 2 hálószobás, rendkívül világos lakás, melynek a hőmérsékletét gázkazán, padlófűtés és hűtő-fűtő klímaberendezés szabályozza. A burkolatokat tekintve tömör dió fapadlóval és márvány hatású olasz lapokkal kivitelezett, magas minőségű szaniterekkel és csapokkal felszerelt. Az épületbe betérve egy belső folyamatosan gondozott édenkert tárul elénk, mely olyan élményt nyújt mintha nem is a belvárosban lennénk. Ilyen lokációjú, gyönyörű lakás, amely ennyire ideális minden szempontból igazi ritkaság! Ideális lakóhely, iroda, üzlethelység számára vagy akár befektetésnek is. Ide csak beköltözni szükséges! További részletekért várom megtisztelő érdeklődését. Ingatlanközvetítők NE keressenek. Az ár euroban értendõ.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
A
Átlagos rezsiköltség:
32 000 Ft/hó
luxuscsendesklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 666 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 666 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY