Eladó lakás Budapest V. kerület 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 101 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8246715
Referenciaszám: LK093598
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 089 109 Ft/m²
101 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a belváros lüktető szívében egy tágas, csendes, kényelmes nagypolgári lakás.A mellette található lakással együtt egybenyitható és a fantasztikus lokációban található nagy terekből egy különleges otthont vagy egyedi irodát alkothatunk.Az ingatlan az elmúlt években irodaként funkcionált, de átalakítással akár egy csodás belvárosi lakást is varázsolhatunk belőle.Az épületbe lépve kizárjuk a utca zaját, a ház és udvara felújított, a régi kocsi (hintó/szekér) behajtó fölött eredeti freskó maradványokat láthatunk. A lépcsőházban az eredeti kovácsoltvas korlátok és burkolatok helyreállítva, századeleji miliőt létrehozva.Az előszobából nyílik egy fürdőszoba. Szemben egy kényelmes méretű látványos eredeti téglafallal rendelkező szoba, balra pedig a jelenleg bemutatóteremként funkcionáló nagyobb tér. Az elegáns, nagypolgári lakás szobáinak ablakai egy autóforgalomtól elzárt utcára néznek, ahonnan sem az utca zaj, sem az utca pora nem zavarja a lakókat.Az ablakok ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium mögötti, csendes utcájába nyílnak.2 perc sétára a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karától, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemtől 4 perc, a Budapest Corvinus Egyetemtől 10 perc sétára.Éttermek, kávézók, hangulatos szórakozóhelyek várják a szabadidejüket a közelben eltölteni kívánó fiatalokat és örök fiatalokat, ugyancsak 5-10 perc sétára.Ha nagyobb távolságra szeretne utazni a történelmi belvárosból, ehhez a 3-as Metróval vagy busszal (5, 7, 107, 8E, 108E, 110, 112, 133E) esetleg éjszakai buszokkal ( 907, 908, 908A, 956, 973) van lehetőség.Közösköltség 25.000 Ft, amely tartalmazza a vízdíjat is.Fűtés gázcirkóval megoldott.A környék magáért beszél! A lakás Budapest egyik legkedveltebb kerületében található, minden pár perc sétára, nyüzsgő, pezsgő élettel, mégis csendes utcájában.Airbnb engedélyezett a társasházban.Megtekintés vagy egyéb kérdés esetén várom hívását az elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY