Eladó lakás Budapest V. kerület 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 80 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8202972
Referenciaszám: LK029504-4711760
Frissítve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a belváros lüktető szívében egy tágas, csendes, kényelmes nagypolgári lakás. Az ingatlan az elmúlt években irodaként funkcionált, de átalakítással akár egy csodás belvárosi lakást is varázsolhatunk belőle. Az épületbe lépve kizárjuk a utca zaját, a ház és udvara felújított, a régi kocsi (hintó/szekér) behajtó fölött eredeti freskó maradványokat láthatunk. A lépcsőházban az eredeti kovácsoltvas korlátok és burkolatok helyreállítva, századeleji miliőt létrehozva. Kényelmes nagy méretű előszobába érkezünk, tölgyfából készített beépített szekrényekkel, melyeket a közelmúltban csináltatott a tulajdonos. Innen nyílik egy konyha, ablakkal a belső udvarra, étkezőasztallal és ugyancsak az előszobából nyíló zuhanyzós fürdőszoba. A lakásban található 2 nagyméretű szoba, 25 és 33 négyzetméteres nagyságban.Az elegáns, nagypolgári lakás szobáinak ablakai egy autóforgalomtól elzárt utcára néznek, ahonnan sem az utca zaj, sem az utca pora nem zavarja a lakókat. Az ablakok ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium mögötti, csendes utcájába nyílnak.2 perc sétára a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karától, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemtől 4 perc, a Budapest Corvinus Egyetemtől 10 perc sétára. Éttermek, kávézók, hangulatos szórakozóhelyek várják a szabadidejüket a közelben eltölteni kívánó fiatalokat és örök fiatalokat, ugyancsak 5-10 perc sétára. Ha nagyobb távolságra szeretne utazni a történelmi belvárosból, ehhez a 3-as Metróval vagy busszal (5, 7, 107, 8E, 108E, 110, 112, 133E) esetleg éjszakai buszokkal ( 907, 908, 908A, 956, 973) van lehetőség. Közösköltség 25.000 Ft, amely tartalmazza a vízdíjat is. Fűtés gázcirkóval megoldott. A környék magáért beszél! A lakás Budapest egyik legkedveltebb kerületében található, minden pár perc sétára, nyüzsgő, pezsgő élettel, mégis csendes utcájában.Könnyedén kialakítható irodának is. Airbnb engedélyezett a társasházban. Megtekintés vagy egyéb kérdés esetén várom hívását az elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY