Eladó lakás Budapest V. kerület 68 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200629
Referenciaszám: LK021822
Frissítve: 22 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
2 204 412 Ft/m²
68 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Bp. V. ker. LIPÓTVÁROSBAN a PARLAMENT közelében egy 4. emeleti, 2+1 fél szobás, ELEGÁNSAN, IGÉNYESEN, teljeskörűen FELÚJÍTOTT, NAPFÉNYES lakás!Az Ingatlan Budapest belvárosában található, közel a Szabadság térhez, a Kossuth térhez, a Bazilikához, így tökéletes befektetés kiadásra is. A házban nem tiltott a szálláshely-szolgáltatás!Az 1900-as évek elején épült neoklasszicista stílusú lakóház 4. emeletéről nyílik az ingatlan, ami a 3. emeletig lifttel, onnan egy kifestett, rendezett hátsó lépcsőházon keresztül közelíthető meg, ahol csak ez az egy lakás található. Mivel zárószinti elhelyezkedésű és déli tájolású, az egész lakás nagyon világos, fényárban úszik.2023-ban az ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át (villany-, víz-, gázvezetékek, burkolatok, külső- és belső nyílászárók cseréje) és nyerte el jelenlegi, elegáns, letisztult kinézetét. A lakás fő életterét a minőségi gépekkel felszerelt amerikai konyhás nappali adja, innen nyílik az nagyobbik hálószoba. Az előszobából közelíthető meg a kisebb háló és a WC-s, bidés fürdő. A szobák a belső udvarra néznek, így teljesen mentesen az utcai zajtól.A lakás fűtését és melegvíz ellátását kondenzációs gázkazán biztosítja padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal. A nyári melegben az előszobában elhelyezett klíma biztosít kellemes hőmérsékletet.Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas befektetésnek is!Ha további kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal!Amit az Ön számára biztosítani tudok: ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus,. hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Gogol utca Az iroda összes hirdetése
+36 1 798 77
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - Gogol utca Az iroda összes hirdetése
+36 1 798 77

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY