Eladó lakás Budapest V. kerület 162 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 162 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124012
Referenciaszám: 43775
Frissítve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 470 millió Ft

470 millió Ft
2 901 235 Ft/m²
162 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 487 162 Ft
Második évtől
1 949 934 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÉTELES LEHETŐSÉG – IGAZI KURIÓZUM! KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! Budapest belvárosában az V. kerület Belgrád rakparton megvételre kínálok egy  162 m2-es, teljes körűen felújított, exclusive lakást. Az ingatlan egyedülálló Dunai és Gellérthegyi panorámával büszkélkedik, melynek látványa minden nap elvarázsolja majd új tulajdonosát.  Az épület klasszikus polgári stílusú és gondosan karbantartott. A lakás a 7 szintes, lifttel felszerelt épület 5. emeletén található. 2015-ben teljes körű felújításon esett át. A lakás két külön bejárattal rendelkezik, igény szerint két külön lakásként is funkcionálhat, jelenleg azonban a két lakás össze van nyitva. Alapterülete: 162 m2 Jellemzők: - kifinomult és elegáns belső kialakítás - tágas és világos helyiségek - nappali és 4 hálószoba - 3 fürdőszoba - 3 wc - modern, teljesen felszerelt konyha - nagy ablakok, melyekről csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a városra - lift a kényelmesebb közlekedésért - kiváló infrasruktúra és közlekedési lehetőségek  A lakás része egy 7.5 m2-es loggia és egy 12 m2-es belső erkély, melyek ideálisak a kilátásban való gyönyörködéshez. A lakás fűtéséről gázcirkó  gondoskodik. Ha a luxus és a kényelem a vágyai között szerepel, ez a lakás az Ön számára ideális választás lehet. A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében. További információért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY