Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 161 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 161 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8275533
Referenciaszám: kondor.laszlo@oc.hu
Feltöltve: 11 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 024 845 Ft/m²
161 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy 161 nm-es, belső kétszintes lakást, amely két külön apartmanra van osztva. Az ingatlan négy hálószobával rendelkezik, és kiváló lehetőséget kínál az Airbnb kiadásra, korábban nagyon jó értékelésekkel működött. Az elegáns, szépen karbantartott épület Budapest egyik legkeresettebb részén, központi helyen található. Ez a lakás ideális választás mindazok számára, akik modern luxust és jövedelmező befektetést keresnek. Kiváló elhelyezkedése és adottságai révén az ingatlan tökéletes hosszú- és rövidtávú bérbeadásra egyaránt, garantált magas hozammal. Az Airbnb lehetőség kiemelkedő vonzerő, hiszen a környék pezsgő idegenforgalma biztosítja a folyamatos bérlői kihasználtságot. A lakás igényes, modern kialakítású, és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült. A négy hálószoba mellett tágas nappalik, teljesen felszerelt konyhák és elegáns fürdőszobák is a kényelmet szolgálják. A gondosan megtervezett belső terek harmóniát és otthonos hangulatot sugároznak. Az ingatlan elhelyezkedése páratlan: Budapest belvárosában, a Parlament és számos nevezetesség közvetlen közelében található, így minden fontos kulturális, szórakozási és szolgáltatási helyszín könnyedén elérhető. A kiváló közlekedés, valamint a közelben található parkok és éttermek mind tovább növelik az ingatlan vonzerejét. Ez a különleges lakás nemcsak otthonként, hanem biztos befektetésként is remek lehetőség. Ha felkeltette érdeklődését, keressen minket, és szervezzük meg a megtekintést!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaduplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondor László Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kondor László Otthon Centrum - XIII. kerület - Katona Six Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY