Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 67 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8256815
Referenciaszám: H342823
Feltöltve: 1 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
1 416 418 Ft/m²
67 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 280 Ft
Második évtől
393 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fektessen be a jövőbe egy különleges belvárosi lakásba, amely rengeteg lehetőséget rejt magában! Az eladásra kínált ingatlan Budapest 05. kerületében, Lipótváros szívében helyezkedik el, az Október 6. utcában. Ez a 67 négyzetméteres, 2 szobás lakás ideális választás lehet befektetők számára, akik értékelik a központi elhelyezkedést és a potenciális bérbeadási lehetőségeket. A lakás felújítandó állapotban van, ami lehetőséget ad arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki. A nagy belmagasság pedig nemcsak tágasabbá, hanem elegánsabbá is varázsolja a teret, így a felújítás során a korszerűsítés mellett a stílusos megjelenésre is érdemes figyelmet fordítani. A fűtés gázkonvektorral történik, amely a fenntarthatóság és a költséghatékonyság szempontjából is előnyös megoldás. Lipótváros egy rendkívül keresett városrész, amely nemcsak a történelmi épületeivel, hanem a pezsgő kulturális életével is vonzza a lakókat. Az ingatlan közelében számos étterem, kávézó és bolt található, így a mindennapi élet kényelmesen és gyorsan lebonyolítható. A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a közelben található metró- és buszmegállók révén könnyedén elérheti Budapest bármely pontját. A környék biztonságos és csendes, ideális otthont biztosít a város zajától távol, mégis a középpontban. Ezen kívül a Lipótvárosban található zöld területek, mint például a közeli parkok, lehetőséget adnak a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre. A lokáció előnyei nemcsak a lakóingatlanok, hanem a befektetési lehetőségek szempontjából is kiemelkedőek, hiszen a környék folyamatosan fejlődik, és a lakás értéke a jövőben várhatóan növekedni fog. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a felújítandó belvárosi lakás, ne habozzon, keressen bizalommal! Szívesen válaszolok kérdéseire, és segítek Önnek a legjobb döntés meghozatalában. Az ingatlanpiac dinamikus világában fontos, hogy a megfelelő információk birtokában hozza meg befektetési döntéseit. Én itt vagyok, hogy támogassam Önt a folyamat során, és biztosítsam, hogy a legjobbat hozza ki a lehetőségekből.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1895
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salánki Teodóra Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Salánki Teodóra Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY