Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 92 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8182598
Referenciaszám: H488076
Frissítve: 1 hónapja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
3 250 000 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szemet gyönyörködtető design, magas minőség, különleges építészeti megoldások, mindez kiváló helyen, csodás kilátással. Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Budapest V. kerületében, a Sas utcában, jó állapotú, liftes, zárt lépcsőházas, karbantartott társasház 4. emeletén, 92 m² alapterületű, teljes körűen felújított, Bazilikára néző, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, nagy belmagasságú, K-i tájolású, világos, csendes, igényes, magazinba illő lakás eladó. HOME A belsőépítész által megálmodott koncepció célja egy otthonos, meleg, jó térkapcsolatokkal rendelkező, az adottságokat kiemelő lakás megalkotása volt. A Bazilikára való rálátással az X faktor egyértelműen megvan. Ezt minél inkább ki szerették volna hangsúlyozni. Amikor leülünk a kanapéra gyönyörködhetünk ebben a pazar építészeti remekműben. A konyha és a nappali közötti fal ki lett szélesítve, annak érdekében, hogy a közösségi tér minél tágasabb, impozánsabb legyen. A funkciók jól elkülönülnek. Az összhang a részletekben rejlik: - tölgyfa parketta chevron mintában lerakva - fa falburkolatok - kőpult és konyhasziget - design lámpák - melegséget árasztó textilek és drapériák - klimatizált szobák - dupla fürdőszoba - egyedileg készített beépített bútorok A képen nem jön át, de mindenképp kiemelném a hálószoba köríves üveg ablakát, ami az eredeti mintájára került felújításra. Szintén növeli a boldogság érzetet, hogy napfényes előszobába érkezünk. Ez kellemesebbé, hangulatosabbá teszi a megérkezést. Ez egy beleszeretős lakás. Ide csak a bőröndöd kell hoznod és holnap költözhetsz is. HÁZ 1900-as évek elején épült, liftes, zárt lépcsőházas, karbantartott társasház. Nem akadály mentes, a liftig szükséges néhány lépcsőt megtenni. A ház tiszta, pénzügyileg rendezett. Közös költség mindössze 20.000 Ft. BELVÁROS Ha szeret a belvárosban sétálni, ha kedveli a századfordulós építészeti remekműveket és a Bazilika környékét, akkor ez az Ön lakása. Egy kis programajánló: - finom reggeli pest egyik leghíresebb reggelizőjében a Cookie Beacon Brunch-ban - könnyed késő délutáni séta a rakparton - vacsora a Japanika étteremben, utána a lakáshoz visszaérve könnyed bor a DiVinoban - shoppingolás az Andrássy úton vagy a Váci utcában - egy jó koncert a Deák Ferenc vagy a Szabadság téren és megannyi más felfedezésre váró lehetőség. A kiváló elhelyezkedéshez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! Jöjjön el, élje át ezt a csodás miliőt és kóstoljon bele a történelem egy szeletébe. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Dávid Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY