Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros, Vadász utca 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros, Vadász utca 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940675
Referenciaszám: H478231
Frissítve: 22 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
1 712 857 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 385 Ft
Második évtől
497 441 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ a Vadász utcában egy 70 m2-es, 3 szobás, teljes körűen felújított, 2. emeleti lakás! Amely minden igényt kielégít, és egyedülálló élményt nyújt a város központjában. Az impozáns épület homlokzata kifogástalan állapotban van, a belső terek pedig modern és stilizált formában tündöklően várnak az új tulajdonosra. A 2023-ban végrehajtott teljes körű felújítás során a lakás teljes elektromos hálózatát, víz-, gépészetét és fűtésrendszerét modern technológiával cserélték le. Az új külső-belső nyílászárók pedig nemcsak a hatékony hőszigetelést biztosítják, de stílusos megjelenésükkel is emelik az ingatlan értékét. A fűtést a házközponti rendszer biztosítja, míg a meleg vizet egy modern villanybojler szolgáltatja. A konyha teljesen gépesített és magas minőségű beépített konyhagépekkel felszerelt. Az energia takarékos LED világítás gondoskodik a kellemes hangulatról, a klíma pedig az optimális hőmérsékletet biztosítja a lakás minden részében. Gépiesített a konyha, Elektrolux sütő, AEG mosogatógép, Samsung hűtő, egyedileg ide gyártott konyhabútor különleges megoldásokkal! Grohe csaptelepek, szúnyogháló, sötétítő roló. A meleg vizet pedig okosbojler adja. Kettő db klíma is beépítésre került. Bertolotto olasz, mágneses belső ajtók! MINDEN, AZAZ MINDEN A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI ÉS MINDEN ÚJ, GARANCIÁLIS! A közös költség tartalmazza: - fűtést(!), - vízdíjat, - kommunális költségeket, - a társasház felújítási alapját Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és éljen a városi élet minden kényelmével és stílusával ebben a lenyűgöző lakásban! Ajánlom befektetésre is mivel nagyon gyorsan kiadható. Lokációját és adottságait tekintve kiváló befektetési lehetőség. Pár percre található a Deák tér, Erzsébet tér, a Kossuth tér, továbbá a Nyugati tér is sétatávolságra található. Éttermek, kávézók, villamos, busz, metró megállók a közvetlen szomszédságban vannak. Közlekedés Metro: M2, M3 Villamos: 4, 6 Troli: 70, 72M, 78 Busz: 9, Vonat: Nyugati pályaudvar Éjszakai járat, villamos: 6 Éjszakai járat, busz: 914, 914A, 923, 9A Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY