Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248973
Referenciaszám: H491448
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 340 millió Ft

340 millió Ft
3 207 547 Ft/m²
106 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 075 820 Ft
Második évtől
1 410 590 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
V. kerületben, az Egyetem téren egy frissen és magas minőségben belső építész által felújított PANORÁMÁS 106 m²-es, 3 szobás,2 fürdőszobás VILÁGOS, nagypolgári ERKÉLYES lakás. Az ingatlan egy szép külső homlokzattal rendelkező, liftes társasház 3. emeletén található. Az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk a térre. DNY tájolású. A nagy belmagasság teszi különlegessé, amely a lakás tágasságát és eleganciáját hangsúlyozza. Villeroy & Bosch szaniterek, egyedileg gyártott intarzia parketta és a hangulatot fokozza a fali és mennyezeti stukkó díszítés. Fürdőszobában intelligens üveg lett felszerelve, így igény szerint változtatható az átláthatósága. Egyéni átalakítások és elképzelések kivitelezését a tulajdonossal egyeztetés alapján vállalja. A lakás 1/1 tulajdon, tehermentes. Azonnal birtokba vehető. A lakás teljes egészében egyedi, magas minőségű bútorokkal van berendezve, ami garantálja a kifinomult stílust és kényelmet. Két fürdőszoba található benne, melyek közül az egyik közvetlenül a hálószobából nyílik, biztosítva a maximális kényelmet és privát szférát. Kiváló állapotú, liftes épületben, ahol a lakóközösség különösen barátságos és összetartó. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően remek közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, és számos üzlet, étterem, kávézó található a közvetlen közelben. Az Egyetem tér és környéke Budapest egyik legkedveltebb része, ahol pezsgő élet és minden szolgáltatás könnyen elérhető. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Ez az ingatlan kiváló lehetőség azok számára akik szeretnék saját kreativitásuk és izlésük szerinti otthonban élni az életüket egy nyugodt, központi, remek infrastruktúrával rendelkező környéken. További részletekért hívjon mielőbb! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1925
Erkély:
3,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY