Eladó lakás Budapest V. kerület, Dél-Belváros 153 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Dél-Belváros 153 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8187702
Referenciaszám: H488385
Frissítve: 1 hónapja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 954 248 Ft/m²
153 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK NÁLUNK! Budapest belvárosában közvetlenül az Egyetem térnél és a Károlyi kert mellett található ez a két éve felújított, nagyvonalú elrendezéssel bíró nagypolgári lakás amelyet most eladásra kínálunk. Az ingatlan 153 négyzetméteres tulajdoni lapon természetben 161nm-es és 4 szobával, 3 fürdőszobával rendelkezik, így tökéletes választás lehet akár nagyobb családoknak, akár befektetőknek is. Az ingatlan állapota kiváló, és a fűtés gáz (cirkó), míg a hűtés klímával megoldott. A lakásba belépve egy előszoba fogad ahonnan nyílik az udvari nézetű 35nm-es konyha étkező innen jutunk a 40nm-es utcára néző nappaliba ahonnan a szülői hálószobába amely saját fürdőszobával rendelkezik. Ezen kívül található két másik hálószoba mindkettő saját fürdőszobával rendelkezik és található még egy dolgozószoba és egy gardrób szoba is. Az ingatlan Budapest egyik legkedveltebb részén a Károly kert mellett található az Egyetem téren. Az ingatlan közlekedése is kiváló, hiszen az Astoria metró megálló csupán 5 perc séta és szintén néhány perc sétával a Ferenciek tere és a Kálvin tér is elérhető. Ha szeretne egy igazán kiváló állapotú lakást a belvárosban, akkor ez az ingatlan az Ön számára tökéletes választás lehet. Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, akkor bizalommal keressen minket, és szívesen segítünk Önnek. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1905
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dienes Krisztián Otthon Centrum - XIII. kerület - Szent István park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dienes Krisztián Otthon Centrum - XIII. kerület - Szent István park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY