Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 99 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8264960
Referenciaszám: 159134-4749800
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 404 040 Ft/m²
99 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 820 Ft
Második évtől
576 682 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159134 hivatkozási számú Budapest V. kerületi társasházi lakás. 2 db egymás mellett elhelyezkedő lakás keresi új tulajdonosát Budapest szívében a Molnár utcában! Ez a lakás egy 99 nm-es ingatlan kisebbik része, a nagyobb 55 nm-es lakással együtt eladó. A két lakás ára összesen 139.000.000 Ft! Kiváló állapotú, világos, tágas lakást kínálunk eladásra! Az Erzsébet híd és a Szabadság híd között található, közvetlenül a Belgrád rakparttal párhuzamos utcában. 44 m2 Világos Nagy belmagasságú, 2 szobás, felújított, Klímás felújított társasház Társasház: Az 1930-as években épűlt, 3 szintes, lift nélküli társasház, 2015-ben teljes felújításon esett át, nagyon jó állapotú, gondosan karbantartott, tiszta, rendezett. A hosszú és rövid távú kiadás egyaránt megengedett, sokan élnek is ezzel a lehetőséggel. A lakók csendesek, barátságosak. Lakás: A lakás a 3. emeleten helyezkedik el, ahova egy szép lépcsőházon keresztül jutunk fel. A félkör alakú, nyitott folyosón ez az utolsó lakás, így nincs előtte átmenő forgalom. A lakásba lépve, egy kényelmes nagyságú előszoba fogad minket, ahol bőven van hely a kabátoknak, cipőknek. A bejárattal szemben található a kádas fürdőszoba, wc-vel együtt. Mellette helyezkedik el a 11 nm-es hálószoba, és az előszobából balra pedig a 27 nm-es, nappali, konyhával együtt. Műszaki A 44 nm-es lakás 2016-ban teljes felújításon esett át, ami kiterjedt a villanyvezetékek, vízvezetékek , a fűtés korszerűsítésére, nyílászárók cseréjére. Fiatalos, modern, dizájn burkolatokat és szanitereket kapott. Elhelyezkedése Az Erzsébet híd és a Szabadság híd között helyezkedik el, a Belgrád rakparttal párhuzamos utcában, egy utcányira a Duna parttól. Minden megtalálható a közelében ami a hétköznapi élethez szükséges,egyetemek, iskolák, vásárcsarnok, szolgáltatók. Jó infrastruktúra jellemzi: 2, 47, 48, 49-es villamos, 4 metró stb. Befektetők számára is ideális elhelyezkedésű, hiszen központi , sok turista látványosság könnyen megközelíthető, számos étterem, pub, szórakozóhely található a közelben. Jelenleg is AIRBNB szálláshelyként működik, iletve a bérlő továbbra is bérelné! Parkolni az utcán lehet. Az ingatlan tehermentes, hitelezhető, pénzügyi tanácsadásban irodánk szakembere szívesen segít! Amennyiben szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Ha nem venném fel, visszahívom! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest V. kerületi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #159134Az Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Hajnalka Open House - Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalai Hajnalka Open House - Openhouse Budapest City Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY