Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 116 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8263441
Referenciaszám: U0042773
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 189,9 millió Ft

189,9 millió Ft
1 637 069 Ft/m²
116 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 600 877 Ft
Második évtől
787 856 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus otthon a Bazilika szomszédságában: Exkluzív lehetőség Budapest szívében! Fedezze fel ezt a kivételes ingatlant, amely páratlan elhelyezkedésével és lenyűgöző adottságaival minden tekintetben megfelel a luxus otthonra vágyók és befektetők elvárásainak. Az V. kerület egyik legkeresettebb részén, a Bajcsy-Zsilinszky úton, mindössze néhány lépésre a Szent István Bazilikától, egy 116 négyzetméteres, prémium minőségben felújított, tágas lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan kifinomult eleganciáját a gondosan tervezett belső terek és a modern megoldások tökéletes harmóniája adja. Négy világos, tágas szoba és egy mosókonyha biztosítja a család vagy vendégek kényelmét, míg a két stílusosan kialakított fürdőszoba az exkluzív életérzést erősíti. A 2 négyzetméteres erkélyről elénk tárul Budapest nyüzsgő városa, tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, miközben élvezhetjük a belváros pezsgő atmoszféráját. Az ingatlan bútorozatlanul kerül értékesítésre, a képek belső építész által tervezett látványtervek, így az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki az otthonát. A lakás luxus színvonalú felújításon esett át, amely során a legmodernebb technológiákat és anyagokat használták fel. A padlófűtés és az okoskapcsolók a kényelmet szolgálják, míg az ingatlan egész területét bejáró LED hangulatvilágítás és a nagy belmagasság különleges, tágas atmoszférát teremt. Az amerikai konyha egyedi tervezésű, modern kialakításával és prémium gépeivel a legmagasabb igényeket is kielégíti. Az ingatlan okos otthon rendszerrel felszerelt, amely lehetővé teszi az energiatakarékos, mégis kényelmes életvitelt. Ez a modern lakás nemcsak esztétikailag nyújt luxust, hanem a technológiai újítások révén is a legmagasabb kényelmi szintet kínálja. A város szívében elhelyezkedő ingatlan rendkívül jól megközelíthető, a környék kiváló közlekedési csomópontjai és infrastruktúrája révén Budapest minden pontja könnyen elérhető. A Bajcsy-Zsilinszky út környéke emellett bőségesen ellátott üzletekkel, éttermekkel és szolgáltatásokkal, így minden szükséges kényelem adott az itt élők számára. Ez a csendes, mégis központi elhelyezkedésű, tehermentes lakás azonnal költözhető. Fiatal párok, családok és befektetők számára egyaránt ideális választás, hiszen nemcsak egyedi otthont biztosít, de hosszú távú hozamot is kínálhat bérbeadás esetén. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Egy exkluzív, modern lakás várja új tulajdonosát Budapest belvárosának egyik legnívósabb részén, mindössze egy karnyújtásnyira a Szent István Bazilikától. Vegye fel velem a kapcsolatot további részletekért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1850
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaluxusjó közlekedésűpanorámaerkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY