Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257367
Referenciaszám: H491471
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
1 722 414 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Pest szívében, az 5. kerületi, csendes, átmenő forgalomtól mentes Semmelweis utcában, egy nettó 58 nm-es, 2 szobás LUXUS OTTHONT! Az eredetileg, tulajdoni lap szerint 95 nm-es ingatlant tulajdonosa ketté választotta és teljeskörűen, minőségi anyagok felhasználásával felújtotta. A lakásban megvalósult az okos otthon előkészítése is (mint pl a fűtés- hűtés, világítás, stb távoli vezérlése). A lakás alsó szintjén található az amerikai konyhás nappali, felette pedig az üvegfallal elválasztott, természetes fényű, világos hálószoba kapott helyet elektromos redőnnyel és klímával ellátva. A lakás magas minőségű bútorokkal berendezett, melyet a vételár tartalmaz. Azonnal költözhető! Kinálatunkban H491604 regisztrációs számon az ingatlan 63 nm-es (erkélyes, szaunás) szomszédja is megtalálható valamint a két lakás,kedvezőbb áron, akár együtt is (H491361) megvásárolható. Lakás jellemzők: - nettó 58 nm, 2 szoba, - 1.emelet (liftes ház), - belső kétszint, - amerikai konyhás nappali, - üvegfalas, emeleti hálószoba elektromos fügönnyel, - fürdőszoba (törölköző szárítós radiátorral), - okos otthon előkészítés (távoli vezérlés), - fa nyilászárók, - hűtő- fűtő klíma, - elektromos cirkó fűtés, lapradiátor hőleadókkal, - I.osztályú vinyl parketta a szobákban, - I.osztályú gres kerámia burkolatok a vizes helyiségekben és előtérben, - Dny-i tájolás, - utcai nézet, - közös költség: 11,750 Ft Lakóház - az 1900-as évek elején épült ház szépen karbantartott, - 5 szintes, tetőtérbeépített épület, - liftes, - homlokzata és lépcsőháza jó állapotú, - lakóközössége kulturált és csendes Környék: Az ingatlan frekventált helyen, páratlanul jó közlekedéssel, az átmenő forgalomtól mentes, csendes Semmelweis utcában található. Parkolni kizárólag az utcában lakók tudnak, sorompóval védett terület. Pazar környék, ahol pár perc sétával elérhető a Váci utca, a Zsinagóga és a zsidó negyed, a népszerű Király utca, a Soho negyed, a Gozsdu udvar. A környéken számos étterem, kávézó, bár, design üzlet, étterem található. Közlekedés A tömegközlekedés kiváló, az Astoria M2 egy percre, a Ferenciek tere M3, a Deák Ferenc tér (ahol minden metró találkozik) pár perces sétára található. A közelben több busz és villamos megállója található, így a közlekedés, gyors és egyszerű. Amennyiben befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlant, mely lokációja miatt könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít. Jöjjön és helyezze magát kényelembe új otthonában! Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Szilvia Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Szilvia Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY