Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 62 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8253517
Referenciaszám: H491732
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 124,9 millió Ft

124,9 millió Ft
2 014 516 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 205 Ft
Második évtől
518 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy exkluzív, belvárosi, luxus színvonalon felújított lakást. Az ingatlan a Báthory utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található, Budapest egyik legkeresettebb részén. A lakásról: A legfelső emeleten elhelyezkedő, napfényes lakás kiváló kilátással rendelkezik, és az épületben modern lift biztosítja a könnyű közlekedést. A felújítás során kizárólag prémium minőségű anyagok és berendezések kerültek felhasználásra, így a lakás minden szeglete luxust és eleganciát sugároz. A konyha a legmodernebb, csúcsminőségű felszereltséggel büszkélkedhet: nagy teljesítményű elszívó, mosogatógép, kvarc munkapult és étkezőasztal, valamint indukciós főzőlap biztosítják a kényelmet. Az ablakok hő- és hangszigetelt, dupla üvegezésűek, hogy maximális komfortot nyújtsanak. A lakás bejárati ajtaja egy NIVÓ biztonsági ajtó, amelyhez 5 kulcs tartozik, továbbá egy rejtett széf is rendelkezésre áll. A válaszfalak mögé extra hangszigetelés került beépítésre, és az energiatakarékos világítási rendszer modern és gazdaságos megoldást nyújt. A víz- és villamoshálózat teljes körűen felújított, megfelelve a legmagasabb műszaki elvárásoknak. A lakás teljes bútorzata – amely szintén kiváló minőségű – az ár részét képezi! A lakáshoz tartozó saját autóbeálló az épület belső, zárt udvarában található, amelyet a Báthory utcából lehet kényelmesen megközelíteni. A társasházról: A társasház rendezett, lifttel felszerelt, és a lakóközösség különösen igényes. Az épület gondnoka biztosítja a ház folyamatos karbantartását és rendezettségét. A közös költség mindössze 16 000 Ft/hó A környékről: A lakás kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik: mindössze 4-5 perc sétával elérhető az Arany János utcai, Nyugati pályaudvari és Kossuth Lajos téri metrómegálló. A 9-es busz és a 72-es troli megállója is csak néhány lépésre van. A lakás tehermentes, azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steiner Alexander Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steiner Alexander Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY